Informații zi de zi

Poate să întoarcă banii cu lopata, dar prințesa lui tata n-are fițe. Imagini de neratat cu fiica milionarului Ioan Niculae

Când vine vorba despre familie, Adina Niculae mută munții din loc! Așa s-a întâmplat și recent, când paparazzii www.spynews.ro au surprins-o pe fiica afaceristului Ioan Niculaie în timp ce petrecea timpul alături de două persoane importante din viața ei.

Când vine vorba despre familie, Adina Niculae mută munții din loc! Așa s-a întâmplat și, recent, când paparazzii au surprins-o pe fiica afaceristului Ioan Niculae în timp ce petrecea timpul alături de două persoane importante din viața ei.

Îmbrăcată banal, Adina Niculae a mers mai întâi la o covrigărie și apoi într-un supermarket pentru a se asigura că le cumpără toate bunătățile bunicilor săi. După ce a terminat cumpărăturile s-a urcat rapid în bolidul de lux și a mers în satul unde locuiesc bunicii săi, acolo unde a zăbovit minute în șir și a stat la povești alături de bunica sa.

De remarcat este și faptul că Adina Niculae este într-o formă de zile mari, foarte activă și meticuloasă. Fata cea mică a lui Ioan Niculae a fost foarte atentă să iasă totul perfect pentru întâlnire și, în timp ce era destul de prinsă într-o discuție telefonică, a avut timp să organizeze și pungile de cumpărături pe care i le-a oferit bunicii sale.

Moștenitoarea unuia dintre cele mai mari averi din România uită de fițe atunci când vine vorba despre familie și demonstrează cu vehemență că ține foarte mult la persoanele importante din viața sa.