Informații zi de zi

Previziuni cutremurătoare pentru anul 2021

Previziunile lui Nostradamus ne dau fiori de sute de ani. Multe dintre ele s-au întâmplat deja. Iar acest lucru ne confirmă că viitorul poate fi aşa cum l-a profeţit el. Se ştie că inclusiv prăbuşirea World Trade Center a fost menţionată de omul de știință în catrenele lui. Ce profeție a făcut Nostradamus despre România pentru anul 2021?

Oamenii de ştiinţă au elucidat mai multe profeţii, inclusiv pentru anii următori. Ceea ce ne aşteaptă e destul de înfricoşător, cu atât mai mult cu cât şi evenimentele de anul acesta ar fi fost menţionate de Nostradamus.

Previziuni pentru anii următori
Haideţi să vedem, pe scurt, ce profeţii despre anul 2021 şi nu numai a făcut Nostradamus:

2020. Americanii de pe coasta vestică, până la Insula Vancouver, din Canada, trebuie să se pregătească de un cutremur major. Magnitudinea va fi între 8 şi 8.6 pe scara Richter. În America vor fi şi cele mai severe tornade din istoria omenirii. Tot în 2020 va fi creată şi o armă tectonică.
2021. Apar conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041. România va fi cucerită de Rusia.
2023. Un val imens de dezastre naturale posibil să lovească planeta. Nostradamus spune că cea mai mare parte a Angliei va fi inundată. Tot din cauza inundaţiilor va suferi şi coasta de sud a Americii de Sud. Va izbucni foametea la nivel mondial.
2024. Omul va crea accidente teribile în Europa şi America.
2025. Se schimbă ordinea mondială. Mai greu de crezut, dar se presupune că Belarus şi Ucraina vor deveni centrul comerţului european.
2027. India sau China vor avea un nou dictator tiran.
2028. Omul va ajunge pentru prima dată pe planeta Venus.