Informații zi de zi

Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere

Cel de Sus le da putere
Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere – Totul le iese perfect, atunci cand nimeni nu se asteapta.

Pare ca o minte stralucita le dicteaza ceea ce au de facut, iar o mana cu puteri supranaturale ii sprijina la fiecare pas.

Vorbim despre zodiile carora Divinitatea le este mereu aproape, dandu-le putere si incredere. Iata care sunt norocosii beneficiari ai ajutorului celest:

Protejatii lui Dumnezeu – Leu

Leul este considerat de prieteni, de cunoscuti, drept un norocos fara margini. Reuseste in tot ceea ce intreprinde si are parte de apreciere, de recunoastere. Dorinta sa de a fi intotdeauna sus, de a avea parte de faima, este sustinuta divin.

La randul sau, prin generozitatea de care da dovada, contribuie si el la planul maret al Celui de Sus.

Este, practic, un fel de troc pe care Leul il face cu Dumnezeu: primesc si dau mai departe.Norocul ii este faurit intr-adevar prin multa munca, dar si prin protectia celesta cu care a fost inzestrat.

Protejatii lui Dumnezeu – Pesti

Cei din urma vor fi cei dintai. Acesta este sloganul nativului Pesti. Sunt ei ultima zodie, dar nu se las

a niciodata mai prejos.Au ambitie, chiar daca nu lasa sa se vada. Au parte si de sustinere din partea lui Dumnezeu, care ii iubeste foarte mult. I-a inzestrat cu o sensibilitate si o empatie aparte, dar si cu putere de sacrificiu.
Au practic in natura lor o latura divina, se simte mangaierea supranaturala de care au parte. Au fost daruiti cu capacitatea de a intelege lumea de dincolo de noi si cu accesul in sferele inalte ale cunoasterii si ale misticului.

Protejatii lui Dumnezeu – Sagetator

Inclinat spre misticism, Sagetatorul este un credincios prin definitie, chiar daca nu se bate cu pumnii in piept. Are astrele de partea sa, are un Inger pazitor, fiind protejat divin. Nu degeaba pare ca ii apar in cale, ca din senin, ocaziile perfecte.

Dumnezeu ii lumineaza mereu calea, asa incat sa gaseasca rapid oportunitatile. Este justitiar, dar si pacifist, ceea ce inseamna ca imparte dreptatea cu o logica divina. Sagetatorul este foarte iubit de cei din jurul sau, care si-l doresc in preajma pentru modul sau jovial de a fi, dar si cu speranta ca norocul lui se va rasfrange si asupra lor.

Mercur retrograd în Săgetător din 16 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Mercur este cunoscut ca „mesagerul zeilor”. Miscarile lui Mercur in astrologie sunt asociate cu comunicarea si gandirea. Mercur potenteaza tot ce tine de munca intelectuala, de psihic. Persoanele care pornesc in calatorii din 4 ianuarie vor fi protejate de aceasta planeta,

denumita si planeta intelepciunii.Traversarea lui Mercur a sectorului astrologic al unui nativ de foc aduce schimbari de natura perceptuala, de mobilitate in gandire, de rapiditate in a lua decizii eficiente.

Cu toate ca Mercur este considerat a fi o planeta neutra in astrologie, acesta are un rol foarte important si influenteaza destul de mult zodiile de pamant si de foc. Multe alegeri care sunt facute din punct de vedere carieristic depinde de asezarea lui Mercur pe harta astrologica.

Cum sunt afectate zodiile de intrarea lui Mercur in Sagetator

Zodiile de foc(Berbec, Leu si Sagetator) se vor elibera de povara lucrurilor nespuse. Tot ce tine de comunicare se va rezolva in timp util.

Berbecul are sansa de a demonstra ca poate fi diplomat, iar Leul, cu ajutorul debitului sau verbal, va reusi sa castige contracte importante. Sagetatorul isi imbunatateste relatia cu cei dragi, in special cu rudele mai in varsta.

Zodiile de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) au ocazia de a demonstra ca lucrurile in viata se rezolva numai cu o gandire profunda. Daca Taurul tinde uneori sa fie superficial, din 4 ianuarie isi va lua in serios rolul sau in societate si ii va surprinde pe toti.

Fecioara va avea o perioada de meditatie importanta in urma careia va lua decizii cruciale. Capricornul, in schimb, reuseste sa adune puncte in plus la imagine dupa experientele nefericite de la sfarsitul anului 2016.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) se vor implica in conflicte care nu ii vizeaza direct. Pot avea de suferit in special nativii nascuti in Gemeni sau Balanta. Varsatorul, in schimb, devine ceva mai temperat si isi asuma raspunderi noi la locul de munca.

Zodiile de apa (Rac, Scorpion si Pesti) au parte de surprize placute in Casa Dragostei. Racul va reusi sa isi inteleaga mai bine partenerul, lucru esential pentru o buna convietuire. Scorpionul si nativul nascut in zodia Pesti vor face o analiza serioasa asupra situatiei amoroase.