Informații zi de zi

Regulile de aur ale miliardarilor planetei, cu Mihai Voropchievici: „Banii sunt făcuţi să lucreze”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, regulile de aur ale miliardarilor planetei.

„Este un lucru foarte bun atât timp cât pui banul să muncească pentru tine. Tu vii doar cu ideea şi nu trebuie să prestezi tu o muncă grea.

Oamenii care au avut banii mai mulţi au reuşit să facă ceva. Unii au strâns bani şi au luat un apartament şi l-au dat apoi în chirie.

O parte din banii încasaţi se folosesc la întreţinere, iar partea cealaltă o pun să lucreze pentru mine în altceva.

Sunt o mulţime de lucruri pe care le poţi face. Important este să nu bagi bani în ceva ce nu cunoşti. Este o greşeală majoră.

În cazul de bursă, îţi trebuie o idee de temelie. Pregătirea în domeniul financiar. Cum faci bani, cum îi înmulţeşti. Dacă nu ai o pregătire cât de cât, nu ai cum”, a spus Mihai Voropchievici, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: „Banii sunt făcuţi să lucreze. Dacă nu circulă, nu-ţi aduc bogăţie”

„Poţi să-ţi schimbi condiţia, dar asta nu înseamnă că înainte de culcare nu te gândeşti a doua zi cum să mai faci nişte bani. Dacă te laşi pe tânjeală, banii nu vin.

Să şi visezi cum să faci bani. În vis îţi vin nişte sfaturi, nişte călăuze. Unul s-a culcat gândindu-se că are nevoie de bani să facă nuntă cu unul dintre copii. Nu voia să se împrumute. A visat 6 numere. Şi a jucat la loto şi a câştigat. Dacă în vis îţi apar numere, să le foloseşti.

Ca să faci bani, trebuie să rişti. Mulţi jucători de jocuri de noroc, au investit toată suma câştigată în altele. Fără să gândească că acele numere nu ies mereu. Din dorinţa de a face bani, poţi face greşeli fatale.

Întotdeauna, banii sunt doar o consecinţă. Nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa profitabilităţii. Banii sunt făcuţi să lucreze. Dacă nu circulă, nu-ţi aduc bogăţie.

Tot ce este nou şi şocant, este la căutare. Trebuie să fie ceva nou, care să atragă atenţia. Perseverenţa este o cheie a succesului”, a mai spus numerologul.