Informații zi de zi

Relatia anului! Mama Geta o vrea neapărat de noră: „Aș vrea să o duc acasă”

Mama Geta este cea care le-a dat viață lui Iancu și Culiță Sterp. Femeia este foarte vocală și îi plac foarte mult aparițiile la TV și niciodată nu refuză să-și spună părerea atunci când este solicitată. Femeia a stat acum față în față cu fata pe care o vrea neapărat ca noră și de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Mama Geta o vrea noră pe Bianca Comănici
Mama Geta a venit la televizor alături de fiica sa, unde au discutat și cu Bianca Comănici, fosta concurentă și câștigătoare de la Puterea Dragostei. Mama lui Iancu a fost foarte încântată să o cunoască pe frumoasa brunetă și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Mama Geta a spus, mai în glumă, mai în serios, că o vrea pe Bianca de noră pentru Iancu și crede că cei doi se potrivesc foarte bine. Femeia a mărturisit că își dorește

din suflet că aibă o așa noră și i-a transmis fetei că o așteaptă oricând în familia ei.

„Eu mă numesc viitoarea soacră a lui Bibi. Să vedem cum facem cu zestrea, de pe acum să ne gândim. Chiar îmi doresc din suflet să am așa o noră. Aș vrea să o duc și acum acasă’, a declarat mama Geta la Wowbiz.

Bianca Comănici și Iancu Sterp ai participat la Puterea Dragostei. Se spune că între ei s-ar fi înfiripat o idilă, însă a fost una de scurtă durată.

Bianca Comănici a fost foarte fericită să o cunoască pe mama Geta și chiar i-a adus flori pentru a face o impresie bună și pentru a-și demonstra simpatia. Câștigătoarea Puterea Dragostei a mărturisit că mai ține legătura cu Iancu și a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa lui, cum că ar fi un băiat foarte educat, care nu ar jigni pe nimeni niciodată, lucru care chiar a atras-o la el când l-a cunoscut.
„Mai rar băieți așa ca Iancu. Nu scoți de la el nimic. Într-adevăr, nu jignește pe nimeni. Mie mi-a plăcut mult de el pentru că întotdeauna a știut să respecte’, a mărturisit Bianca Comănici.