Informații zi de zi

S-a aflat abia acum! Ce relație au, de fapt, Romică Țociu și Cornel Palade: “Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea…”

Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Sunt un întreg atât pe scenă, cât și în viața reală, unde mereu au fost de nedespărțit. Se pare, însă, că în ultima vreme nu au mai fost văzuți împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să se gândească la ce este mai rău. Țociu, însă, a făcut lumină în acest caz.
Romică și Palade, despărțiți de pandemie

Țociu și Palade nu au mai fost văzuți împreună în ultimii ani, deși fanii s-au obișnuit ca cei doi să fie de nedespărțit. După o lungă perioadă în care nu au vorbit despre subiect, Romică a explicat care este, de fapt, relația sa cu bunul său prieten.

Concurentul de la Te cunosc de undeva a explicat că pandemia a fost cea care i-a separat. Nu au mai avut spectacole împreună și au încercat să se reprofileze, așa că din acest motiv nu au mai fost văzuți amândoi. Chiar dacă oamenii s-au gândit că relația lor a luat sfârșit și nu mai sunt prieteni, Țociu susține că niciodată nu se va pune problema de așa ceva, pentru că ce este între ei e cu totul special și nu poate avea sfârșit.

“La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși.”, a declarat Romică Țociu la Viva.

Cum s-au cunoscut Țociu și Palade

Romică Țociu și Cornel Palade sunt emblemele teatrului românesc, care formează un cuplu de mare succes. Cei doi actori sunt cunoscuți în toată țara, dar în formulă separată nu sunt deloc la fel de plăcuți. Totul a început cu peste 30 de ani în urmă și legătura lor a rămas la fel de puternică.

“Întâlnirea mea cu Cornel cred că a fost pusă la cale de Dumnezeu, pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai el le putea ticlui așa de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred în lucrul ăsta că am fost făcuți unul pentru celălalt.”, a declarat Romică Țociu.

Cornel Palade a fost cel care l-a propulsat pe colegul său în această lume și i-a găsit un loc le teatru. Hazul său și umorul l-au cucerit din prima și așa a decis să facă o pereche cu acesta.