Informații zi de zi

S-a aflat ce făcea Anca Serea pentru bani înainte să devină celebră. Câștiga mii de euro foarte ușor

Anca Serea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, iar recent a vorbit despre perioada de dinainte să devină celebră. Vedeta a povestit care a fost primul ei loc de muncă.

Anca Serea a povestit la un moment dat că primii bani pe care i-a făcut au fost din modelling, subliniind că acest lucru se întâmpla în urmă cu aproximativ 15-20 de ani.

”Au trecut mulți ani de când defilam eu, adică aproape 15 -20 de ani, nu știu. I-am făcut hatârul și bucuria unei prietene. Nu știu dacă model sau manechin pentru că modele sunt fetele astea tinere, am și eu mulți ani. A fost bine, m-am simțit bine. Îmi place atmosfera, mai degrabă din culise”, spune Anca Serea.

A primit 3.000 de dolari pentru prima ei defilare

Vedeta a urcat pentru prima dată pe podium al vârsta de 19 ani, la îndemnul fratelui ei, cel care a șantajat-o că nu-i va mai da bani de buzunar dacă nu face acest lucru.

”Prima campanie a fost făcută la un lanț de electrocasnice. Ședința foto a fost la București. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram. Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”, spune vedeta.

Anca Serea a mai spus că o parte din acești bani i-a dat fratelui ei, apoi și-a luat și ea un telefon mobil, iar restul i-a pus de o parte.

”După aceea i-am ascuns sub saltea când am ajuns acasă. E locul unde își țin românii banii. M-am bucurat, mi-am luat un telefon, i-am dat și fratelui meu o parte, apoi i-am cheltuit așa ușor ușor. Eram chibzuită ca și acum. Eram în ultimul an de liceu când am câștigat acești bani din primul meu job în modelling”, a mai spus vedeta.