Informații zi de zi

Sandra Stoicescu, declarație de dragoste la aniversarea nunții de cupru: „M-am îndrăgostit de Sergiu de mai multe ori în acești șapte ani de căsnicie”

Pe 5 octombrie 2013, Sandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, și-au oficializat relația în fața lui Dumnezeu printr-o nuntă fastuoasă cu peste 350 de invitați. Pentru că, la momentul respectiv, nu au putut pleca imediat în luna de miere, cei doi au decis ca, în fiecare an, la aniversarea căsătoriei, să plece în vacanță. Din păcate, anul acesta planul le-a fost dat peste cap.
Citeşte întreaga ştire: Sandra Stoicescu, declarație de dragoste la aniversarea nunții de cupru: „M-am

Ajunși la șapte ani de mariaj, Sandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, rup tradiția și în acest an nu vor sărbători „nunta de cupru” într-o destinație exotică așa cum o făceau până acum, ci acasă, alături de fiica lor. Prezentatoarea Observator Antena 1 ne-a mărturisit că nu este deloc deranjată de această conjunctură: „Primii șapte ani de căsnicie au fost cu siguranță cei mai frumoși ani din viața mea de până acum. Iar ultimii foi, de când Sara ne-a ales, sunt ca o vizită în cel mai tare parc de aventuri din Univers. Fiecare nouă zi este atât de diferită de cea de ieri, încât suntem din ce în ce mai uimiți de minunățiile care ni se întâmplă cu Sara. A început să meargă singură chiar de Sfânta Maria, când fără să se mai sprijine, fără să o mai ținem de mânuță, a venit direct în brațele mele singurică… m-am topit. Acum despre asta este vorba în căsnicia noastră, dar facem tot posibilul să avem și timpul nostru, așa cum cred că fac toate cuplurile”, a declarat Sandra Stoicescu, pentru Libertatea.

După aproape nouă ani de relație și șapte ani de căsătorie, Sandra spune în continuare că îl descoperă, dar mai ales că se redescoperă alături de partenerul ei de viață. Prezentatoarea TV mărturisește că Sergiu i-a schimbat viața, că o face zilnic fericită și că îi este recunoscătoare pentru tot ce îi oferă. „Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingrendientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt, n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine. Anul acesta sărbătorim în trei, nici nu îmi imaginez cum altfel. De obicei plecam în câte o scurtă vacanță, dar în acest an este imposibil. Tocmai de aceea ziceam de amintiri, cât de mult contează să profiți la maximum de fiecare mică oportunitate de a face ceva ca să ieși din rutină. Să nu mai spunem „lasă că plecăm în weekend-ul viitor” pentru că, iată, nu știm niciodată ce poate urma. În toți acești ani, am învățat cum să înțeleg diferențele dintre noi, cum să le apreciez chiar și să fac echipă perfectă cu soțul meu.

M-am îndrăgostit de Sergiu de mai multe ori în acești șapte ani de căsnicie. Asta pentru că am trecut amândoi prin mai multe etape, am evoluat împreună și de mai multe ori m-am surprins comportându-mă mai ceva ca la începuturile noastre”, ne-a mai declarat prezentatoarea Observator.