Informații zi de zi

Se îndrepta spre serviciu, când lângă ea a oprit un bărbat necunoscut, a deschis geamul mașinii și i-a întins un plic. A împietrit când a citit ce îi cerea străinul:

O tânără din Nottingham, pe nume Beatrice, a trecut printr-o experienţă halucinantă, pe stradă, în timp ce se îndrepta spre serviciu. La un moment dat, povesteşte aceasta, un bărbat şi-a oprit maşina lângă ea, a deschis geamul şi i-a întins un plic.

Înăuntru se afla un bilet! Când l-a deschis, însă, i s-au înmuiat picioarele, dar a avut puterea să îl citească:

„Bună, draga mea. Îmi cer scuze pentru felul în care te abordez, dar nu ştiam cum altfel o pot face.

Fără îndoială, eşti cea mai frumoasă şi cea mai sexy fată pe care am văzut-o în viaţa mea. Felul în care alegi să-ţi acoperi corpul este impecabil! Din momentul în care te-am văzut mi-am spus că, dacă nu fac asta, nu voi fi în stare să te abordez niciodată…

Îmi doresc să te scot la cină, măcar la un suc… Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să te alegi cu o porţie de mâncare gratis şi cu una zdravănă de râs. Apoi ne putem despărţi fără regrete, iar eu mă pot lăuda tot restul vieţii că am avut norocul să beau un ceai cu cea mai frumoasă fată din Nottingham.

Aş vrea să înţelegi că nu m-aş supăra dacă mi-ai refuza invitaţia, dacă nu ai vrea să ne mai vedem, să mai vorbim…

Cu toată simpatia, Chris”

La început, mărturiseşte Beatrice, i s-a părut un gest drăguţ. Aşa că a decis să pună o poză cu biletul primit pe Facebook, în speranţa că va afla astfel cine era bărbatul misterios. Când au început să apară primele indicii, însă, tânăra a intrat în panică. Ea a aflat că bărbatul era un bărbat în vârstă de 56 de ani, tatăl a doi copii, recent divorţat. Mai mult, s-a dovedit că cei doi erau vecini, deși tânăra nu își amintește să îl fi văzut vreodată.

„Când am aflat cine era, am intrat în panică. Mi-am dat seama că, deşi eram vecini, eu nu-l mai văzusem niciodată. În schimb, el mă vedea şi mă urmărea. Eu merg la serviciu pe acelaşi traseu, aştept maşina în acelaşi loc. E groaznic! Când mă gândesc că omul ăsta ştia atât de multe despre mine… Mă bucur că am reţinut cum arăta maşina lui. Voi face tot posibilul să o evit, de acum încolo. Voi şti că el este acolo! Fireşte, nu i-am acceptat invitaţia. Nu aş face aşa ceva! Nu sunt singura tânără care trece prin experienţe similare, fenomenul „agăţatului” pe stradă, mai ales, este des întâlnit. A devenit un fapt cotidian, dar asta nu însemnă că trebuie să existe! M-am săturat! În astfel de momente, mă simt hărţuită, nu mă simt flatată! Şi pot spune, cu mâna pe inimă, că nicio fată nu se bucură când este abordată astfel de necunoscuţi”, a scris fata, ulterior, pe o reţea de socializare.

Mai mult decât atât, aceasta a tras un semnal de alarmă și a spus că niciun bărbat nu trebuie să se ascundă în spatele unui bilet și că ar trebui să aibă curaj și să o invite pe femeia pe care o place în oraș verbal.