Informații zi de zi

Semne că nu își va părăsi soția pentru tine, cea cu care are o aventură

Să fii într-o relație cu un bărbat căsătorit nu-i ușor. Știu. Am fost și ea în acea situație. Ani de zile am iubit un bărbat care nu ar fi mișcat un deget pentru mine. Da, mă mințea frumos de fiecare dată când avea ocazia, îmi făcea promisiuni deșarte, îmi șoptea cuvinte dulci la ureche. Iar eu, ca o naivă, credeam fiecare cuvânt în parte.

Totul era bine și frumos atât timp cât eu nu puneam prea multe întrebări. Întâlnirile noastre aveau loc doar sub cearșaf și niciodată nu m-a dus la cina aia romantică pe care mi-o tot promitea. Nu, iubitul meu nu era dispus să-și părăsească soția pentru mine, deși mă mințea constant că o va face. Pentru el eram o simplă jucărie, un obiect, în timp ce el era universul meu.

Ei bine, povestea mea poate părea tristă, dar în esență ea nu este deloc așa. Am avut nevoie de o astfel de situație pentru a mă putea cunoaște mai bine pe mine și pentru a înțelege că merit mult mai mult. Da, despărțirea a fost foarte grea și da, am suferit foarte mult. Am simțit cum inima mea se destramă încetul cu încetul… Dar am reușit să depășesc această situație la un moment dat și mi-aș dori să o poți face și tu. Tocmai de aceea aș vrea să-ți prezint ce am învățat eu din acea relație. Găsești în rândurile de mai jos cele șase semne care arată că nu este dispus să-și părăsească soția pentru tine, deși ți-a promis acest lucru.

Semne că nu își va părăsi soția pentru tine
1. Ți-a spus că nu o va face.
Ei bine, dacă a spus, a spus! Este clar! Chiar dacă ție îți place să crezi că la un moment dat tu vei deveni în mod oficial soția lui, cel mai bine ar fi să nu-ți faci speranțe prea mari.
Majoritatea bărbaților căsătoriți își doresc ca iubitele lor să creadă că își vor părăsi soțiile chiar și atunci când nu o vor face. În schimb, dacă iubitul tău deja ți-a spus că nu are de gând să facă asta, atunci el este cu adevărat sincer și își dorește să știi exact cum stau lucrurile. Dacă tu îți dorești ceva serios, cel mai bine ar fi să fugi cât te țin picioarele! E clar că el nu este pregătit pentru ai mult.

2. Vorbește mult despre familia lui.

Ce poate fi mai frumos decât să asculți poveștile interminabile despre vacanțele pe care le-a avut alături de soția sa sau despre cât de inteligenți sunt copiii lui? Ei bine, absolut orice! Majoritatea bărbaților adoră să vorbească despre pasiunile și interesele lor. Dacă iubitul tău vorbește mult prea mult despre familia lui, acesta este un semn că el nu-și poate lua nicicum gândul de la ea și că tu nu ești o prioritate în viața lui. Mai mult, dacă el se plânge prea mult în legătură cu soția sa, întreabă-te dacă nu cumva ar face asta ți în cazul tău. Pentru a-ți face oricine în gânduri ai putea încerca să-i scrii soției lui o scrisoare pe care să nu i-o trimiți totuși.

3. Este interesat doar de relații intime.

Cu a început relația voastră de la bun început? Cu o noapte pasională? Ei bine, e momentul să te întrebi dacă există mult mai mult de atât între voi doi. Dacă atunci când ești nu arată deloc interes despre viața ta de zi cu zi, ei bine, cel mai probabil nu-i pasă. Așteaptă cu nerăbdare să-ți dai hainele jos de fiecare dată când va întâlniți? Asta înseamnă că el te vede ca pe o simplă „vacanță”, dar absolut minunată, de la familia lui. Este clar că nu își va părăsi soția pentru tine!

4. Se comportă ca un bărbat căsătorit în continuare.
Ei bine, face asta tocmai pentru că este un bărbat căsătorit în continuare! Și așa va rămâne. Dacă încă pleacă în vacanțe cu familia lui, merge la soția sa în fiecare noapte și participă la evenimentele clasice de familie este clar că… are o familie. E momentul să te întrebi care este rolul tău în viața lui. Ați ieșit vreodată în public? Te consideră partenera sa? Dacă nu face eforturi evidente pentru tine, atunci a venit momentul să-l părăsești!

5. Nu se ține de promisiuni.

Ei bine, e clar că luna de pe cer nu ți-o va putea aduce niciodată, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să se țină de promisiunile pe care ți le-a făcut. Ți-a promis că va cere divorțul, dar încă nu a făcut-o? Ți-a promis că te va scoate la o cină romantică, dar nici asta nu a făcut încă? Nu-i mai căuta scuze. Femeile iubesc poveștile frumoase cu final fericit, iar bărbații știu cel mai bine asta. Nici nu este de mirare că se folosește de promisiuni doar pentru a te ține lângă el!

6. Are întotdeauna o scuză.

Are un motiv foarte bine întemeiat pentru care nu-și poate părăsi soția. Mereu găsește cele mai bune scuze, iar tu îl crezi cu naivitate de fiecare dată, sperând că va veni și aceea zi la un moment dat. Ei bine, dacă iubitul tău încă nu și-a făcut curaj să-și părăsească familia, cu siguranță că nu o va face niciodată. Poți alege să pleci sau să fii amăgită în continuare. Dar nu uita că meriți mult mai mult de atât!

Dacă și iubitul tău dă aceste semne, este clar că a venit momentul să-ți viezi de viața ta. Ai atâtea oportunități! De ce să le ratezi așteptând după el? Îmi pară rău sa fiu eu cea care îți spune asta, dar… EL nu o va lăsa niciodată pe soția sa pentru tine.