Informații zi de zi

Vestea dimineții despre Traian Băsescu! Ce a făcut fostul președinte? S-a aflat acum

Informația momentului despre Traian Băsescu. Fostul președinte al României a luat o decizie majoră după ce a fost obligat să părăsească vila de protocol. Ce se întâmplă chiar în aceste momente?

Informația zilei despre Traian Băsescu. Fostul președinte a luat o decizie drastică odată cu decizia de evacuare din vila RAAPPS. Adevărul s-a aflat de abia acum.

După ce a fost informat de evacuarea din vila RAAPPS, Traian Băsescu a anunțat că vrea să își achiziționeze un apartament cu trei camere în care să locuiască cu soția sa, însă se pare că planurile acestuia s-au schimbat.

Fostul șef de stat a decis să opteze, de fapt, pentru un penthouse de lux situat într-o zonă bună a Capitalei. Este vorba despre proiectul Arcadia Apartments Domenii, dezvoltat de Dan Şucu în zona Domenii din Capitală.
Cât costă apartamentul achiziționat de Traian Băsescsu?

Potrivit anunțului făcut de dezvoltatorii imobilului, Traian Băsescu a achiziționat ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii.

În ceea ce privește prețul pe care l-ar fi plătit fostul președinte pentru penthouse-ul de lux, se pare că Băsescu ar fi dat 550.000 de euro, conform prețurilor existente pe site.

Dezvoltatorii de la Arcadia Apartments Domenii precizează că odată cu achiziția făcută de Traian Băsescu, mai au disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente care urmează să fie dezvoltate în următoarea fază a proiectului.

Totodată, sursele citate mai spun că alegerea făcută de președinte reconfirmă îndeplinirea promisiunii făcute clienților privind realizare unui produs ”de foarte bună calitate.
Ce spun dezvoltatorii proiectului?

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul”, anunță dezvoltatorii imobiliari.

Menționăm faptul că problemele pentru Traian Băsescu au apărut în urmă cu ceva timp, atunci când ÎCCJ a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Ulterior, acesta și-a pierdut drepturile de fost șef de stat, fiind nevoit să evacueze vila de stat în care a locuit în ultimii ani.