Informații zi de zi

VIDEO BĂIEȚELUL LUI CULIȚĂ STERP, VIRAL PE TIKTOK! CARE A FOST PRIMUL CUVÂNT ROSTIT DE MICUȚ

Cu milioane de fani în întreaga țară, Culiță Sterp este considerat a fi unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români din zilele noastre.

Melodiile pe care cântărețul de muzică de petrecere le lansează adună de fiecare dată milioane de vizualizări în mediul online și ajung în trending pe YouTube, însă acum Culiță Sterp a demonstrat că și pe TikTok poate să devină viral imediat.

În urmă cu doar câteva zile, artistul a postat pe celebra rețea de socializar un clip video în care apare băiețelul lui care a rostit primul său cuvânt. Foarte fericit, Culiță Sterp nu s-a putut abține și l-a filmat pe micuț, în special datorită faptului că fiul său a spus… tata!

„Vai, ce bine! Auzi, bă! Bă, da’ tu de unde știi, mă, tata, mă? Tata, tata! Da”, se aude pe fundal Culiță Sterp, în timp ce fiul lui repetă „Tata, tata”. Iar clipul video a fost văzut instant de peste 2,3 milioane de internauți.

Daniela Iliescu l-a surprins pe fiul ei într-o ipostază inedită pe rețelele sociale. Iubita lui Culiță Sterp l-a pozat pe băiețelul ei alături de un buchet mare de trandafiri, zâmbind la cameră.

Imaginea i-a cucerit pe fani, care au lăsat peste 1.000 de comentarii la postarea Danielei. Culiță Sterp și iubita lui sunt mai fericiți ca niciodată de când băiețelul lor a venit pe lume.

Daniela Iliescu, ipostază inedită cu fiul ei și al lui Culiță Sterp: „De mic e romantic”
Daniela Iliescu l-a surprins pe fiul ei într-o ipostază inedită. Milan se află lângă un buchet mare de trandafiri, spre bucuria tatălui său. Cântărețul susține că l-a învățat încă de pe acum să fie romantic.