Informații zi de zi

Andreea Mantea, momente grele cu fiul ei. Motivul pentru care David a plâns mult și a adormit în suspine

Andreea Mantea este apreciată de publicul din România, nu doar pentru emisiunile de televiziune pe care le prezintă, ci și pentru felul ei de a fi și relația pe care o are cu fiul său, David. Prezentatoarea tv îl crește singură pe băiețel, iar până acum acesta i-a dat numai motive de mândrie. Recent, Andreea Mantea a avut parte de momente emoționante alături de fiul ei. Vedeta a povestit totul!

Andreea Mantea despre fiul ei: A adormit în suspine

Andreea Mantea a povestit pe Instagram că David, fiul ei, a suferit enorm pentru că a terminat clasa a II-a. Vedeta se declară o mamă mândră și toți cei care o urmăresc pe rețelele sociale au putut vedeta ce relație frumoasă are Andreea Mantea cu fiul ei. Îi vorbește fiului ei ca și cum acesta ar fi adult, iar el înțelege tot și îi răspunde pe măsură.

Acum David a încheiat clasa a II-a și se pare că despărțirea de colegii săi l-a făcut să sufere. Chiar dacă urmează vacanța, David a plâns mult pentru că a terminat clasa a II-a.

Gata clasa a 2 a! Eu nu mai pot de fericire, el a plans 3 ore fara oprire. A adormit in suspine…, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Vedeta a postat o poză cu ea și fiul ei, David, în ultima zi din clasa a II-a.


Internauții i-au felicitat atât pe Andreea Mantea, cât și pe David, și i-au urat acestuia succes pe mai departe. Din toamnă, băiatul vedetei de televiziune de la Kanal D începe clasa a III-a.
Andreea Mantea, mesaj de fericire: Mâine este ultima zi!

Cum școala s-a încheiat, iar fiul ei a intrat oficial în vacanța de vară, Andreea Mantea a mărturisit că pentru ea a fost ultima zi în care s-a trezit la ora șase ca să-l ducă pe băiat la ore. Va putea dormi și ea mai mult, pentru că are nevoie de odihnă. Vedeta este mamă cu normă întreagă, implicată în mai multe proiecte, și își dorește să-i ofere lui David o viață bună, cu tot ce are acesta nevoie.

Contează că mâine este ultima zi în care eu mă trezesc la ora șase, pentru că…mai ai o zi, trebuie să mă trezesc și mâine. O zi contează pentru mine, pentru că nu mai pot, că mă culc la două, că mă culc la trei, la patru, trebuia să mă trezesc, spunea Andreea pe InstaStory.