Informații zi de zi

DE-A RÂSUL-PLÂNSUL! UN BĂRBAT A ALERTAT POLIȚIA PE MOTIV CĂ ARE UN HOȚ ÎN CASĂ, ÎNSĂ CE A DESCOPERIT APOI L-A LĂSAT MASCĂ

Scenariu de film în Satu Mare, după ce un bărbat a alertat Poliția pe motiv că are un hoț în casă. Ceea ce a urmat, însă, întrece orice imaginație.

Un bărbat de 33 de ani din Satu Mare a pus în mișcare trei echipaje de Poliție, crezând că are un hoț în casă. Acesta s-a întors mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament, motiv pentru care a sunat de urgență la 112.

La fața locului s-au deplasat echipajele oamenilor legii, care l-au prins imediat pe făptaș. Încolțit, „hoțul” a recunoscut că a intrat în locuință pentru soția bărbatului care a alertat Poliția și nicidecum pentru a fura. Acesta era, de fapt, amantul femeii!

În urma celor întâmplate, ambii bărbați au fost duși la secție pentru a da declarații, însă s-au luat la bătaie mai ceva ca în filme. Din acest motiv, agenții au fost nevoiți să deschidă dosar penal și pentru violare de domiciliu, şi pentru violenţe.

Un medic din Ploiești a ucis amanta soțului cu sânge rece

O femeie a ucis-o din gelozie pe soția amantului ei, tranșându-I corpul în bucăți și împachetându-l în colete pe care le-a trimis apoi prin tot Ploieștiul. Crima înfiorătoare a șocat România în anul 1994.

Modul în care doctorița din Ploiești a acționat a cutremurat întreaga omenire, arătând semenele clare unei minți psihopate. Povestea a fost readusă la „viață” de Gândul.ro, în seria unor materiale cu titlul „Criminali care au îngrozit România”.

Medicul pediatru Roxana Călin avea doar 35 de ani când intra în rândul marilor ucigași români. Cu un sadism ieșit din comun, doctorița a ucis-o pe soţia amantului ei, a tăiat-o în bucăţi şi i-a împrăștit rămășițele prin Ploiești. Cazul doctoriței Călin rămâne una dintre cele mai șocante crime comise vreodată în România.