Informații zi de zi

A trăit cea mai mare umilință după ce iubitul ei a făcut un copil cu altă femeie. Ce decizie a luat Khloe Kardashian

A trecut printr-o transformare radicală, este în cea mai bună formă din viața ei și toată lumea o felicită pentru cât de bine arată. Însă dramele se țin lanț pentru Khloe Kardashian.

Au trecut vremurile în care Khloe era ridiculizată din cauza kilogramelor în plus și numita “rățușca cea urâtă a familiei Kardashian”, însă umilințele nu par că iau sfârșit pentru ea. Vedetei îi este rușine să mai iasă din casă după ce fostul ei iubit și tatăl fetiței sale a înșelat-o și a făcut un copil cu o altă femeie, pe vremea când încă formau un cuplu.

Deși Tristan Thompson a negat că ar fi tatăl copilul lui, testul de paternitate a dovedit că el este tatăl. Thampson, baschetbalist profesionist, a înșelat-o pe Khloe Kardashian cu o antrenoare de fitness. “Khloe, nu merti asta. Nu meriți să ai inima frântă și să fii umilită. Nu meriți felul în care m-am purtat cu tine în acești ani. Faptele mele nu reflectă felul în care eu te percep. Te iubesc și respect. În ciuda a ceea ce crezi. Îmi pare incredibil de rău”, a scris acesta într-o postare pe Instagram.

 

Deși este singură de ceva vreme, Khloe nici măcar nu poate concepe să înceapă o nouă relație, după umilința îndurată. Surse apropiate familiei Kardashian susțin că aceasta nici măcar nu iese la întâlniri și că se concentrează pe propria fericire.

Khoe Kardashian, un șir de relații nefericite

Khloe Kardashian a fost înșelată ani la rând de soțul ei, Lamar Odom, pe care l-a iertat de fiecare dată. Până când lucrurile au scapăt de sub control. Nici după despărțirea de acesta, alegerile ei în materie de bărbați nu au fost mai bune.

Când credea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele baschetbalistului Tristan Thompson, acesta a început să o însele cu diverse femei, iar tabloidele au dat toate detatiile acestor infidelități. “Cireașa de pe tort” a fost o orgie despre care tabloidul britanic Daily Mail a aflat și a publicat poze în exclusivitate. Deși au împreună o fetiță de 3 ani, Khloe Kardashian nu a mai suportat umilința și l-a părăsit pe baschetbalist.