Informații zi de zi

Cum s-a imbracat Loredana Groza de sarbatori

Loredana Groza nu se dezminte nici în intimitatea casei sale și pozează tot în ipostaze senzuale. A venit momentul să împodobească bradul așa că a făcut echipă cu fiica sa și cu doi buni prieteni pentru a îndeplini misiunea. Pe lângă pomul de Crăciun frumos aranjat, fanii artistei au fost atrași și de un alt aspect.

Și acasă, când face treburi gospodărești sau se relaxează, Loredana adaugă câte un element plin de senzualitate la ținutele ei. Și de data aceasta, la momentul împodobirii bradului, solista a îmbinat piese sport cu un top cu un decolteu abisal.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening, diva a bifat capitolul comoditate, dar a combinat și cu un top alb, cu un decolteu imposibil de ignorat, care a amintit de aparițiile HOT cu care și-a obișnuit fanii.

Pe ritmuri de colinde și cu voia bună la purtător, Loredana a făcut spectacol chiar și când a împodobit bradul, mișcându-sespart un globuleț: „Moș Crăciun, te rog, iartă-mă!”

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.