Informații zi de zi

ALEX BODI A LĂSAT-O ”LA GREU” PE BIANCA!

Deși s-a împăcat pentru a nu știu câta oră cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare să fie în continuare pe cont propriu atunci când are nevoie mai mare de un bărbat lângă ea, mai ales când vine vorba de..cărat.

Vedeta a fost filmată în fața unui hipermarket din Capitală, după ce a ieșit încărcată de „greutate” de la cumpărături și s-a „blocat” cu telefonul în mână pe trotuar. În imagini nu apare și iubitul ei, cel mai probabil prins cu munca, având în vedere că este om de afaceri.

Așa cum se poate observa în filmare, Bianca are două sacoșe care par foarte greu de transportat și se uită dezorientată în jur, cel mai probabil așteptând un taxi să o ducă acasă, acolo unde o așteaptă fiica sa. VIDEO AICI

Despărțire, împăcare, despărțire, împăcare
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți și au divorțat cu scandal, în primăvara anului acestuia, dar nu au putut să stea departe unul de celălalt prea mult timp. Cei doi s-au despărțit și împăcat în această perioadă de nenumărate ori. Ultima ruptură s-a produs, pe 1 septembrie, ziua în care împlineau doi ani de relație.

Cei doi sunt fericiți acum împreună
Dar nu a durat foarte mult. Doar câteva zile mai târziu, așa cum vă informa CANCAN.RO, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și mai acorde o șansă în relația lor de iubire. Astfel, după o rudă de negocieri, afaceristul, extrem de gelos, i-ar fi cerut blondinei ca, de la secțiunea „following” a contului ei de Instagram, să „dispară” toți reprezentanții sexului tare.

Mai mult, Alex Bodi i-ar fi impus Biancăi ca fostul iubit al Ioanei Filimon, milionarul despre care vedeta a afirmat că a ajutat-o în procurarea unor blănuri din Turcia, să fie trecut la „block”.

Lucrurile par să decurgă normal
Chiar dacă a mers singură la cumpărături în acest weekend, relația lor pare să decurgă normal în prezent. „Eu acum am o stare foarte bună. Am trecut prin niste emoții, de la agonie la extaz. Mă mai înșel și eu în privința omului, mai există și chestii pe care le amplific eu pentru că mă mai las influențată de alte persoane….

Imagine de la nuntă
Nu rata: Cum a impresionat-o Cengiz Şıklaroğlu pe Bianca Drăgușanu! Apropiații i-au dat de gol pe cei doi și au spus totul despre relația lor

Sunt foarte fericită în postura în care sunt astăzi. Orice s-ar întâmpla, eu sunt cu zâmbetul pe buze. Sper, cum am mai zis și acum un an, doi ani, că sper să ne dea Dumnezeu înțelepciunea să luăm cele mai bune decizii pentru noi și pentru copiii noștri”, a declarat Bianca Drăgușanu, în direct, la Teo Show.