Informații zi de zi

Marina Almășan a venit la priveghiul lui Victor Socaciu, să-și ia adio: „Mi-a făcut cel mai mare dar”

Marina Almășan a mers la priveghiul lui Victor Socaciu pentru a-și lua adio de la bărbatul care i-a fost alături timp de 16 ani și care i-a dăruit cel mai frumos „cadou”, pe fiul lor, Victoraș. Marina Almășan a ajuns în această după amiază la Sala Palatului, acolo unde a aprins o lumânare pentru sufletul lui Victor Socaciu, care va fi înmormântat joi.

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu, femeia care i-a fost alături timp de 16 ani, până în 2012. Au împreună un băiat, pe Victoraș, și doar de dragul fiului lor au încercat să păstreze o relație civilizată după divorț.

‘Eu fac parte din trecul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea.

Eu într-un fel mi-am plâns despărțire de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extrordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu’, a spus Marina Almășan.Potrivit Spynews.ro, fiul lui Victor Socaciu e răpus de durere lângă sicriul tatălui, iar Marina Almășan a mers și l-a luat în brațe în aceste momente extrem de grele.

Ea preciza ieri că Victoraș a fost cel care i-a dat vestea că artistul a încetat din viață, iar pentru ea totul a picat ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca Victor Socaciu să moară, mai ales că trecuse cu bine peste COVID-19, boala care l-a băgat în spital și care a fost destul de gravă în cazul său.