Informații zi de zi

Alexandra și Ionuț Bodi au deveni „regii TikTok-ului”! Ce „avere” au reușit să adune, după ce au cunoscut celebritatea:

Alexandra și Ionuț Bodi au devenit cunoscuți publicului larg datorită TikTok-ului. Cei doi au împreună peste 10 milioane de like-uri și se bucură de celebritate. Zilnic își încântă sutele de mii de urmăritori cu video-uri amuzant și își expun viața așa cum este ea.

Cei doi tiktok-eri au vorbit în cadrul emisiunii „Acces Direct” despre cum au descoperit aplicația ce i-a făcut celebri, despre ce îi motivează să posteze și despre „averea” pe care au adunat-o după ce au cunoscut succesul.

„Regii TikTok-ului” se bucură de un succes incredibil și sunt mândrii de ce au reușit să realizeze. Întrebată cum ea și soțul ei au aflat despre TikTok, Alexandra Bodi a spus că a fost o simplă întâmplare. Se pare că cei doi au descoperit aplicația în timp ce dădeau scroll pe Facebook și au decis să o folosească și ei. Așa a început poveste și a au apărut primele video-uri cu dansurile celor doi soți.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans.” a declarat Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Se pare că celebritatea de pe TikTok nu i-a schimbat pe Alexandra și Ionuț. Aceștia au rămas aceeași oameni simpli și au recunoscut că succesul de pe faimoasa aplicație nu le-a adus nici un leu în plus.

Sigura „avere” pe care au adunat-o, după ce au devenit cunoscuți, sunt milioanele de like-uri pe care le au. Cei doi adună împreună peste 10 milioane de aprecieri. În rest, în viața de zi cu zi, încearcă să se descurce așa cum pot. Ionuț a fost angajat în străinătate pentru o perioadă, iar Alexandra lucrează cu ziua.

„Nu am făcut niciun ban din TikTok. Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a declarat Ionuț Bodi.