Informații zi de zi

A murit cântărețul de muzică populară Adrian Bâc, la doar 25 de ani. Familia acuză malpraxis

Cântărețul de muzică populară Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani, imediat ce a ieșit din sala de operații. Familia tânărului interpret susține că medicii i-au pus mult prea târziu diagnosticul corect , situație care a dus la moartea lui Adrian.

Adrian Bâc a ajuns la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, în cursul nopții de luni spre marți. Avea tensiunea foarte mică, iar diagnosticul pus de medici a fost unul extrem de grav, ocluzie intestinală depășită.

Practic, Adrian Bâc era în infarct mezenteric, iar medicii au luat decizia de a-l opera de urgență. Din păcate, tânărul interpret de muzică populară a decedat la scurt timp după ce a ieșit din sala de operație, pe un pat de la Secția de Terapie Intensivă, potrivit evz.ro.

O rudă a tânărului a comentat pe Facebook, printr-un mesaj în care îi acuză pe medici că au pus diagnosticul cu mare întârziere.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – „intervenție chirurgicală minoră”, spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!!’, se arată în comentariu.

Oficial, conducerea Spitalului Județean Arad a refuzat să comenteze cazul.

Cine este Adrian Bâc
Adrian Bâc este un cunoscut cântăreț de muzică populară, cu specific bănățean. El a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi’, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai, informează cei de la Aradon.

Pe pagina de facebook a tânărului decedat în condiții suspecte prietenii acestuia s-au arătat șocați de cele întâmplate.

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita’, a scris o prietenă.

„Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!’, a scris altcineva.

Corin Dobrinescu și Iurie Sadovnic au murit tot anul acesta
Tot în 2021, lumea muzicii din România s-a mai despărțit de doi alți mari artiști.

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit în luna Mai, spulberat de o mașină. Și interpretul muzică folk, Iurie Sadovnic, a avut un destin sumbru, stingându-se din viață la 69 de ani, luna aceasta.