Informații zi de zi

Amestecul de ingrediente care te ajută să scapi de problema cu gândacii de bucătărie. Trucul pe care nu-l știai

Gândacii sunt adesea unul dintre problemele majore cu care se confruntă persoanele care locuiesc la bloc. Oamneii se feresc de acești dăunători din cauza faptului că aceste insecte pot fi purtătoare de agenți patogeni periculoși pentru sănătate. Însă, acum există un truc pentru a elimina gândacii din locuință. Așadar, ai nevoie doar de ingrediente din casa ta.

Una dintre cele mai bune variante pentru a evita gândacii este prin prevenire acestora. Mai mult de atât, aceste insecte sunt asociate cu murdăria. Cu acest truc vei reuși să scapi de problema cu micii dăunători.

Fierbe coaja unei cepe cu trei căței de usturoi
Gândacii se găsesc, cel mai des, în bucătărie. În acest fel, nu toate produsele de igienizare pot fi folosite, astfel acestea ar ți-ar putea pune sănătatea în poericol. Însă, un amestec de ingrediente naturale te va ajuta să previ dăunătorii.

Ingrediente

– coji și resturi de ceapă;

– 3 căței de usturoi curățați de coajă;

– 200 de mililitri de apă;

– 2 linguri de alcool;

– 2 linguri de săpun lichid de vase.

Trucul pe care nu-l știai
Pune într-un recipient atât coaja unei cepe, cât și toate resturile acesteia. Adaugați trei căței de usturoi curățați și tocați. Puneți aceste ingrediente într-o cratiță împreună cu 200 de mililitri de apă la foc mic până fierbe apa și se mai așteaptă două minute.

Acum, trebuie să lăsăm amestecul să se răcească și strecurăm. Când este mai rece adăugați alcoolul și săpunul de vase. Apoi, se amestecă foarte bine până se integrează ingredientele. Se toarnă soluția într-o sticlă cu pulverizator.

Aplicați amestecul în toate locurile în care micii dăunători pot poatrunde. Îndepărtați, mai apoi, excesul de lichid cu o cârpă curată.