Informații zi de zi

De ce e bine să pui hârtie de copt în șifonier. Trucul la care nu vei mai renunța

Cele mai pricepute gospdinele folosesc trucuri atunci când vine vorba de curățenie, grădinărit sau gătit. Tu știai până acum de ce e bine să pui hârtie de copt în șifonier? Această metodă te va scăpa de o problemă.

Hârtia de copt este folosită în bucătărie încă din anul 1927, atunci când a fost inventată. Gospodinele știu că unele dintre cele mai delicioase preparate nu se pot face fără ajutorul ei, dar iată că o poți folosi și în alte moduri. Ce trebuie să știi dacă o pui în șifonier.

Ce se întâmplă dacă pui hârtie de copt în șifonier
Probabil că nu te gândeai până acum, însă este bine să îți înfășori hainele în hârtie de copt înainte de a le băga în șifonier. Acest truc îți va fi de mare ajutor dacă vei alege să îl utilizezi pentru că umezeala din dulap va fi absorbită.

Această metodă va reduce riscul ca hainele din șifonier să fie afectate de petele galbene provocate de umezeală. Cele mai pricepute gospdodine știu că urmele de acest fel sunt foarte greu de scos din țesăturile rufelor.

Cu ajutorul acestui truc te poți bucura de hainele tale mai multă vreme. De asemenea, poți lăsa rufele în dulap cât timp vrei, pentru că nu vor fi deloc afectate de factorii externi.

Alte trucuri utile
Citeai cartea ta preferată și ai vărsat apă pe ea? Deși nu te gândeai, poți remedia această problemă foarte simplu. Separă filele și pune între ele hârtie de copt. Datorită acestui truc nu va rămâne „șifonată” după ce se va usca.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă te gândești să le oferi celor dragi cadouri? Poți împacheta „surprizele” în hârtie de copt. Poți colora cum îți dorești, iar în acest mod îi vei surprinde pe apropiați cu un gest simbolic.

Dacă te gândești să le oferi o carte, de exemplu, o împachetezi cu hârtie de copt și poți scrie chiar și un mesaj. O bună idee este să pui abțibilduri ori chiar să lipești o fotografie.

CITEȘTE ȘI: