Informații zi de zi

ANAMARIA PRODAN A DEZVĂLUIT SINGURA DEZAMĂGIRE TRĂITĂ LÂNGĂ LAURENȚIU REGHECAMPF. NU MULTE FEMEI AR ACCEPTA AȘA CEVA

Anamaria Prodan a dezvăluit singura dezamăgire trăită lângă Laurențiu Reghecampf – este o situație atât de delicată, încât nu multe femei ar accepta-o. Cu toate acestea însă, sexy-impresara își adoră soțul care este antrenor la Al Wasl în Emiratele Arabe Unite, iar viața lor este presărată cu numeroase zboruri cu avionul ca să fie împreună sau alături de fiicele plecate la studii peste hotare.

Anamaria Prodan a dezvăluit singura dezamăgire trăită lângă Laurențiu Reghecampf
În vârstă de 47 de ani, Anamaria Prodan a afirmat într-un interviu oferit recent că, dinainte de a deveni soția lui Laurențiu Reghecampf, dar și în timpul căsătoriei, nu a avut nicio zi de concediu alături de acesta. Unii dintre specialiști susțin că o asemenea situație într-un mariaj nu ar fi tolerată de parteneri în unele cupluri și ar provoca multe discuții aprinse, ba chiar ar putea duce la divorț. Desigur, nu este cazul celebrului cuplu care a reușit să descopere rețeta pentru o căsătorie de nota 10.

“Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur că antrenor are o săptămâna de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”.

Nu rata: Anamaria Prodan le răspunde acid contestatarilor lui Ruben Albes: “Le-a dat clasă tuturor!”

Anamaria Prodan nu știe ce venituri are Laurențiu Reghecampf, deși își țin banii la comun
În timpul declarațiilor, sexy-impresara a mai mărturisit că ea nu știe câți bani câștigă Reghe, deși își țin banii la comun. În plus, a mai subliniat vedeta, ea nu i-a verificat niciodată telefonul soțului său: “Banii noștri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am făcut contractul lui Reghecampf, dar nu știu exact câți bani câștigă. Are prime, mai vine conducerea le mai dă un ban. Eu niciodată n-am verificat conturile de la bancă. Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul în viață asta, nu l-am verificat cu nimic”, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei citată mai sus.