Informații zi de zi

Andreea Esca, anunțul care dinamitează lumea televiziunii! Își dă demisia de la PRO TV? “Locul e liber”

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare din România, a vorbit recent despre cariera ei în televiziune. Astfel, aceasta a subliniat că toată lumea poate continua o anumită profesie dacă există anumiți factori, indiferent de vârstă.
Cât va mai sta Andreea Esca la pupitrul știrilor PRO TV? Prezentatoare a spus clar: „Locul e liber”
Așadar, prezentatoarea de la PRO TV consideră că, indiferent de vârstă, toată lumea poate continua o anumită profesie dacă există anumiți factori.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”, a spus Andreea Esca pentru ego.ro

„Locul e liber pentru orice candidat”
De asemenea, vedeta a mărturisit că locurile sunt făcute pentru a fi date tuturor. Așadar, orice candidat poate să ajungă la pupitrul știrilor PRO TV, spune Andreea Esca.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

Aceasta a vorbit și despre fiica ei, Alexia Eram, care a devenit la rândul său persoană publică.

Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită.

Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere. (…) Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei”, a explicat Andreea Esca.

sursa: capital.ro