Informații zi de zi

Așa mamă, așa fiică! Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern a terminat Facultatea de Teatru cu 10 pe linie

Fiica actriței Maia Morgenstern, Calibria a terminat Facultatea de Teatru cu 10 pe linie.

Eva Lea Cabiria Morgenstern (21 de ani), fiica artistei și a actorului András István Demeter, și-a emoționat mama până la lacrimi, acesta scriindu-i o poveste pe care și-a dorit să o vadă toți prietenii săi. ”Mulțumesc, fetița mea. Mulțumesc, copilul meu. Cabiria Morgenstern mi-a făcut de mâncare. O strachină. Un blid. Un bol. O caserolă cu mâncare. O gură. E bun? Nu știu, mi-e foame. Mi-e foame de dragostea ei, a copilului meu. Mi-e sete de grijă. Grija ei pentru mine. De grija mea pentru ea, mi-e sete, mi-e dor. Acum a terminat și studiile. O parte, o etapă. Mi-a trimis și nota, s-o văd cu ochii mei. 10.

Imagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Este una dintre cele mai scumpe proprietăți din Pipera, circa 800.000 euro! “Am gazon și pe casă”
Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern a terminat Facultatea de Teatru și Film din Cluj cu 10 pe linie

Și să mă liniștesc. Și să mă bucur Vreau să te țin în brațe. Ore întregi să mă plimb cu tine în brațe, să umblu cu tine atârnată de mine, peste tot pe unde merg. Să-ți cânt cântece, să-ți inventez povești. Mi-e dor să nu-mi fie greu pentru nimic. În lume”, este mesajul Maiei către fata sa scris într-un mod criptic.

Dincolo de a efortul de a fi magistrală pe scenă, actrița și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia (59 ani) a crescut și trei copii. Profesional i-a călcat pe urme și Tudor Aaron Istodur (37 ani) este băiatul său și al actorului Claudiu Istodur (FOTO_. Actrița se mândrește și cu fetele sale, Ana Isadora, din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu și Eva Lea Cabiria Morgenstern.