Informații zi de zi

AURELIAN TEMIȘAN, ÎNGENUNCHEAT DE SUFERINȚĂ DUPĂ MOARTEA NAȘULUI SĂU: “AM TRĂIT PE MUCHIE DE CUȚIT. DRUM LINIȘTIT SPRE LUMINĂ”

Aurelian Temișan și familia sa traversează o perioadă teribilă. Daniel Gheorghe Chinciu, nașul de cununie al artistului, a încetat din viață, iar vestea i-a îngenuncheat de suferință pe cei care l-au iubit enorm. Juratul de la “Te cunosc de undeva!” a postat două mesaje sfâșietoare în memoria ființei pe care a pierdut-o.

Aurelian Temișan, îngenuncheat de suferință după moartea nașului său
Daniel Gheorghe Chinciu a fost atât naș de cununie pentru Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și naș de botez pentru fiica lor, Dora. Ieri, el a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni cu multe lacrimi și durere în suflete. După ce s-a întors de la cimitir, cântărețul a publicat un mesaj extrem de emoționant în memoria celui care i-a fost pe rând: naș, cel mai bun prieten, tată.

“Fiecare naștere… e o bucurie de nedescris. Fiecare moarte… e o durere fără margini. Între cele doua, sunt numai teste.

Astăzi. am trăit pe muchie. În loc să fim cu nașii noștri, Geta și Daniel, la Breaza, ca nași ai micutului Arthur Gabriel, a trebuit să ne luam rămas bun de la Daniel, nașul nostru.

… Eu nu am făcut niciodată «abuz» de aceste sentimente, dar e a doua oară când pierd pe cineva pe care ființa mea l-a asimilat încă din momentul în care ne-am cunoscut. A fost, este și va rămâne nașul sufletului nostru ș Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru legătura creată prin Sfânta Biserică. A fost un tip vesel, cu umorul la purtător, cu o interactivitate imediată chiar și către persoane pe care nu le cunoștea bine.

În poza pusă, de altfel ultima poză făcută împreună, în vara asta, se vede bucuria atât a lui și a nașei, cât și a noastră, de a fi împreună, din nou, pentru a «n»-a oară. Așa îl vom ține minte, așa vreau să îl purtăm cu toții în suflet, cel puțin cei ce l-am cunoscut. Mergi liniștit spre lumină, iubitul nostru prieten, Daniel! Amin!”, a scris Aurelian Temișan în dreptul fotografiei de album în care apare alături de familia și nașii săi.

Înainte să facă postarea copleșitoare de mai sus, juratul de la “Te cunosc de undeva” a mai așternut câteva rânduri impresionante, care au fost însoțite de alte trei poze de album cu nașul său care a încetat din viață.

“Daniel Gheorghe Chinciu. Astăzi, 3 octombrie 2020, mă despart de unul dintre cei mai dulci și frumosi oameni care mi-au trecut pragul sufletului, în viata asta. Este geamănul meu (de 4 iunie), cel cu care, fiecare întâlnire, indiferent de motivul ei, devenea una extrem de relaxantă și plină de voie bună și râsete. L-am numit dintotdeauna, în adancul fiintei mele, al doilea tată. L-am iubit cu o liniște pe care nu mulți mi-o cunosc. A fost sfătuitor din umbră, Prieten în orice situație, a știut să tacă atunci când a trebuit sau să vorbească atunci când situația o cerea.

Monica, Dora și cu mine îi vom simți lipsa cu fiecare gând, cu fiecare amintire din milioanele de amintiri deja strânse din 1994, de când ne știm. Ca Prieten, ca Naș de cununie, ca Naș de botez al Dorei, ca Om… ne va lipsi enorm! Nașa, pe care o iubesc la fel de mult, deși dezechilibrată sufletește, ne va avea alături toată viața. Dumnezeu să îl odihnească!…” este primul mesaj publicat pe Facebook de Aurelian Temișan în memoria celui care i-a fost naș.