Informații zi de zi

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Bianca de la Puterea Dragostei și Livian s-au despărțit, iar faptul că fiul lui Nelson Mondialu și-a refăcut viața atât de repede a devastat-o pe fosta sa iubită.

Bianca de la „Puterea Dragostei” încearcă din răsputeri să treacă peste despărțirea de Livian, fiul lui Nelson Mondialu, însă tinerei îi este extrem de dificil să îl dea uitării pe cel pe care l-a iubit vreme de peste un an. Cu toate acestea, Bianca Comănici este hotărâtă să devină mai puternică, în urma acestei experiențe, și a mărturisit că este liniștită, pentru că lasă totul în mâinile karmei.

Este clar că starea de spirit a Biancăi Comănici nu este una extraordinară, mai ales că Livian se afișează constant pe rețelele de socializare alături de noua sa iubită, Florentina, iar acest lucru o rănește nespus pe câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii, aspect pe care l-a recunoscut voalat.

Bianca Comănici, dezvăluiri emoționante despre noua relație a lui Livian
„Păi…am văzut imagini din pat, am văzut imagini sărutându-se, am văzut mai mult decât e suficient. Nu am nimic cu ea, nu e vina ei… Pe moment eram deranjată, dar după…am zis să mă ambiționez, să muncesc mai mult, să devin mai bună și să-i arăt ceea ce a pierdut și o să fac asta până nu o să mai mă intereseze de el.”, a declarat Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, chiar dacă a mărturisit că suferă după Livian, de care îi este foarte dor, Bianca Comănici este hotărâtă să devină un exemplu pentru femeile de pretutindeni. Tânăra a decis să lase totul în mâinile destinului și le-a transmis urmăritorilor săi că, prin suferințele ei, își dorește să îi facă mai puternici.

„Poate nu mă cunoașteți, dar nici nu contează. Important este să extrageți ce este mai important din ce zic eu. Eu vreau să vă schimb viața, vreau să vă transmit că tot răul pe care-l faceți din stânga în dreapta, vi se întoarce vouă. Toate eșecurile pe care le aveți acum, le aveți din cauza voastră. Tot ceea ce se întâmplă este din cauza voastră.

Tot răul pe care-l primesc acum este răul pe care l-am făcut. Îmi asum tot ceea ce se întâmplă acum și nu mă doare. Îmi asum și în fața lui Dumnezeu mă închin. Îi mulțumesc pentru că este doar atât. Trebuie să înțelegeți că karma știe adresa tuturor, și adresa mea, și adresa ta, adresa tuturor. Nu uitați că tot ceea ce faceți o să vi se întoarcă înzecit. Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea o dată!”, a explicat Bianca Comănici.