Informații zi de zi

EA ESTE PRIMA NEVASTA A LUI IONITA DIN CLEJANI! VEZI AICI CUM ARATA MAMA FIICEI SECRETE A LAUTARULUI

Viorica este prima sotie din viata lui Ionita, femeia alaturi de care a trait sapte ani lautarul din Clejani care acum este casatorit cu acte, dar nu cu ea, ci cu alta doamna al carei nume este tot Viorica.

„Eram insarcinata cu Ramona cand Ionita a cunoscut-o pe Viorica. Nu am luptat pentru el, pentru ca am zis ca nu are rost sa tin de un barbat care nu ma mai vrea. Ionita imi dadea cate 100 de lei, o data la cateva luni, iar cand s-a facut Ramona mare, s-a dus ea la tatal ei si i-a dat trei milioane de lei, dupa cativa ani. Daca voiam banii lui, atunci cand eram gravida cu Ramona puteam sa ma duc la el, sa trag de el, dar eu nu m-am dus niciodata sa ii cer bani. Ramona s-a dus la el, dupa ce a crescut. „, a declarat Viorica la „Drept la tinta”.

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniţă de la Clejani, a avut o viaţă plină de suferinţă, dar se descurcă cum poate.

Chiar dacă tatăl său este celebru, un nume mare în muzica lăutărească, tânăra nu a primit, se pare, ajutor din partea acestuia. “Am trecut prin momente grele, dar am reuşit să le depăşesc. Acum îmi merge bine pe plan profesional, am cântări şi peste hotare. M-am ridicat singură, prin muncă, nu am fost ajutată de nimeni. Am concerte prin străinătate, acum sunt plecată în Spania”, a declarat Ramona pentru Click!, care ne-a mai spus că este în plin scandal cu soţul său.

“Sunt în divorţ cu bărbatul cu care am copii, asta de la începutul anului, după o relaţie de opt ani de iubire. Sunt mama a trei copii, însă acum la piept am doar un copil, pentru că două fete sunt la fostul soţ. Îmi doresc să obţin custodia celor trei copii”, ne-a mai declarat Ramona.

În trecut, pentru a se descurca, Ramona a fost nevoită să cerşească pe străzile Londrei. Tânăra a intrat în atenţia publicului după ce a declarat, la emisiuni TV, că Ioniţă de la Clejani ar fi avut o relaţie de 7 ani cu mama ei. Ioniţă este căsătorit cu Viorica şi au împreuă doi copii, pe Margherita şi pe Fulgi.