Informații zi de zi

Bianca Comănici revine la Puterea dragostei! Vestea i-a bucurat pe toți fanii

Surpriză totală pentru fanii emisiunii Puterea dragostei! Bianca Comănici a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Frumoasa tânără care a câștigat primele două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei se întoarce în competiție!

Bianca le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor! Fosta concurentă de la Puterea dragostei le-a dezvăluit fanilor săi că vrea să meargă în Istanbul, la emisiunea care a făcut-o celebră.

În acest moment, fratele Biancăi, Cristian, se află în competiție, iar mulți fani au întrebat-o pe Bianca dacă își dorește să îl viziteze pe platourile emisiunii Puterea dragostei și să o cunoască și pe Mariana, femeia care l-a cucerit în ultimele luni.

Răspunsul Biancăi a fost unul pozitiv, însă fosta concurentă a dezvăluit că nu vrea să o cunoască doar pe Mariana, ci și pe Nadia, care ar putea să fie noua iubită a lui Cristian Comănici. De asemenea, Bianca a dezvăluit și data când va reveni în emisiune și este mai devreme decât se aștepta cineva!

Eu aș vrea să îi vizitez și pe Cristi și pe Mariana, dar aș vrea să îi vizitez și pe Cristi și pe Nadia. Pe amândouă fetele vreau să le vizitez. Oricum, după 10 iulie, da, cu siguranță, 100%, a dezvăluit Bianca pe Instastory.

Cristian Comănici s-a despărțit de Mariana!

„Sunt fericit că am cunoscut-o.Aș vrea să rămânem prieteni. Pot spune că am încercat. Nu am fost un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Nu am plutit pe aceeași linie niciodată. Mariana cred că a pornit cu gândul că nu vrea să formeze un cuplu cu cineva mai mic decât ea. Îi doresc tot binele. Ea dorește să își facă o familie. Am înțeles acest lucru. Eu eram gata să îmi fac o familie, dar nu cred că m-a crezut cu adevărat.
Cu siguranță va veni și o fată pentru mine cu care să îmi fac o relație. Eu nu am fost niciodată bărbatul potrivit pentru ea. Nu o mai iubesc. O apreciez enorm. Este un prieten apropiat, dar nu am fost și nu vom putea fi niciodată pe aceeași linie.’, a dezvăluit concurentul de la Puterea Dragostei, în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu.