Informații zi de zi

Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România: „Trage de el până în pânzele albe”

Se cunoaște deja faptul că Ana Porgras are o frumoasă relație de prietenie cu Zanni. De când a părăsit Survivor România, Faimoasa îl susține necondiționat pe fostul ei coleg de echipă și nu ratează nici măcar o ediție din competiția fenomen de la Kanal D.

În urmă cu puțin timp, fosta gimnastă a postat un mesaj de susținere pentru Faimosul Zanni.
Aceasta îl vede câștigător și chiar apreciază toată munca depusă de acesta.

„Bravo, Zannidache. Mândra de tine! Nu știu sincer cum mai poți să tragi în continuare de tine, dar vreau să îți transmit telepatic că exact așa se comportă un campion! Trage de el până în pânzele albe și asta demonstrezi tu cu fiecare intrare pe traseu! Stați liniștiți că încă îl susțin pe Zanni din tot sufletul, chiar dacă nu mai postez la fel de des nu înseamnă că nu sunt acolo cu el. Așa că nu vă obosiți să comentați aiurea”, a scris Ana Porgras, pe contul ei de Instagram.

Ana Porgras a părăsit Survivor România

Drumul în competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit pentru Ana Porgras. Faimoasa a făcut primele dezvăluiri despre parcusul ei în emisiune. „M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună.

Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus

Ana Porgras.