Informații zi de zi

Bianca de la Puterea Dragostei, despre schimbările din viața ei

Bianca de la Puterea Dragostei este tot mai apropiată de urmăritorii ei și îi ține la curent mereu cu schimbările din viața sa. Într-un live făcut în urmă cu câteva ore, Bianca a stat din nou de vorbă cu urmăritorii ei și le-a răspuns curiozităților.

Deși este foarte apropiată de fanii ei și s-a gândit să le răspundă la întrebări, Bianca de la Puterea Dragostei refuză să mai vorbească despre Livian. Deschizându-se din nou subiectul, Bianca a răspuns: „Andreea L., te rog eu să încetezi cu acest subiect pentru că acel extraterestru nu există pentru mine!”

Bianca de la Puterea Dragostei, planuri mari de viitor
Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este pregătită să-și ia viața de la capăt, spune că este mult mai puternică și că are planuri mari de viitor pe care abia așteaptă să le pună în practică.

Fanii ei au întrebat-o și ce planuri de viitor are, și dacă vrea să-și deschidă propria afacere: „Nu o să vă zic despre ce este vorba.Este o surpriză și o să vă lacă foarte, foarte mult și o să fiți foarte mândri de mine.”

Se pare că deliciul liveului l-a făcut însă Nelson Mondialu. O urmăritoare de-a Biancăi a reacționat: „Bibi esti foarte frumoasă, e cel mai tare live am râs mult a intrat Nelson pe live tău nu înțeleg de ce te mai urmăresc oamenii astea le pare rău ca te-a pierdut? Să te lase în pace nu te-a vrut ptr fiul lor si-au atins scopul în fine… asa vrem să te vedem în fiecare live sau vlog fericita esti mult mai frumoasă și ne transmiți o stare mai bună știind că tu esti bine esti cea mai tare fata bravo tineo tot aşa te pwp dulce”