Informații zi de zi

Când s-a îndrăgostit Viviana Sposub de George Burcea? Primele declarații ale vedetei ”N-am venit aici să mă cuplez”

Ce spunea Viviana Sposub când a intrat la Ferma despre faptul că exista posibilitatea să se îndrăgostească! A fost dragoste la prima vedere între ea si George Burcea?

Imaginile cu Viviana Sposub sărutându-se cu George Burcea, difuzate în promo emisiunii unde amândoi sunt concurenți, au aprins imaginația tuturor.

Viviana Sposub și George Burcea sunt concurenți la Ferma vedetelor, show difuzat de Pro Tv. Chiar înainte ca emisiunea să înceapă, în promo a fost aruncată o imagine care a șocat pe toată lumea: Viviana și George Burcea se sărută. Deși cei doi nu au confirmat până acum că ar fi iubiți, imaginile arată că între aceștia ar fi ceva. Mai ales că până acum nu s-a aflat de vreun iubit al frumoasei brunete, iar despre George Burcea se știe că e despărțit de câteva luni de Andreea Bălan, femeia cu care are două fetițe.

Chiar dacă show-ul unde cei doi sunt concurenți este unul de supraviețuire, nu ar fi singura dată când vedetele s-au amorezat în timpul filmărilor. Sezonul trecut, Brigitte și Florin Pastramă s-au cunsocut în show, s-au îndrăgostit și apoi s-au și căsătorit, deși puțini au fost cei care au crezut că relația lor este una reală.

Viviana Sposub a intrat la Ferma ca să câștige bani pentru a-și cumpăra ampartament
Totuși, parcă presimțea că ceva se va întâmpla, sau pentru că avea deja ”fluturi în stomac” după ce îl văzuse pe George Burcea, Viviana Sposub avea să facă o declarație cel puțin ciudată din prima ediție a show-ului Ferma. (Vezi și cine este Viviana Sposub)

”N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Vivian Sposub.