Informații zi de zi

BUCUREȘTENII AU AJUNS SĂ FACĂ DUȘ LA HOTEL, ÎN CONTEXTUL ÎN CARE MULTE LOCUINȚE AU RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ

Bucureștenii au ajuns să facă duș la hotel, în contextul în care multe locuințe au rămas fără căldură și apă caldă. Un cuplu din Capitală a apelat la serviciile hoteliere timp de un an.

”Vrem o cameră. Știți, noi suntem din București, nu stăm mult, dar nu mai putem, vrem și noi să face un duș ca lumea!”, au spus clienții în momentul în care s-au prezentat la recepție.

”Și normal că am închiriat camera, am făcut și discount, după care am zis că asta e ceea ce noi chiar putem să facem: «rezervări la duș» Inițial, părea mai degrabă amuzant decât util, dar se pare că e, de fapt, e mai degrabă foarte, foarte util. Dacă putem oferi serviciul acesta, bucuroși o facem!”, a declarat Andreea Nicu, proprietara Hotel Unique.

După plecarea cuplului care a venit să facă duș la hotel, Andreea a făcut un anunț pe Facebook: „Venim în ajutorul bucureștenilor care nu au apă caldă și căldura în aceste zile: Hotel Unique ARE apă caldă, are duș cu hidromasaj și are și căldură. Avem o ofertă specială pentru încălzire și duș, plus că puteți profita de câteva momente romantice”.

„Tot anul am făcut duș «la serviciu», la hotel”
Andreea se minunează că nu s-a gândit mai devreme la asta. „Tot anul mi-am transformat mașina în dulăpior de baie și un fel de mic șifonier: am cărat cu mine de acasă la hotel gelurile mele de duș, șampoanele mele, schimburi, lucruri.. Că nici eu n-am apă caldă de nu mai știu când și mă spălam «la serviciu»”

Long story short: după plecarea cuplului simpatic venit să facă duș la hotel, Andreea a scris pe Facebook: „Venim în ajutorul bucureștenilor care nu au apă caldă și căldura în aceste zile: Hotel Unique ARE apă caldă, are duș cu hidromasaj și are și căldură. Avem o ofertă specială  pentru încălzire și duș, plus că puteți profita de câteva momente romantice”. Imadiat au apărut share-uri și cereri 🙂

Cât costă «rezervarea la duș» și cum arată locul

Orele de dezmorțit oasele, baie / duș cu hidromasaj (plus răsfăț romantic) costă 170 de lei. „Am dus prețul cât de jos a putut, în condițiile în care trebuie să igienizăm, de fapt, să sterilizăm camera după fiecare folosire. Pentru 24 de ore, nici nu o mai folosim, ca să fim siguri că toată lumea e în siguranță în toată nebunia asta cu pandemia. Prețul acesta este aproape 100% un cost de întreținere și operare”, ne spune Andreea.

De arătat, serviciul hotelier de duș disperat-romantic arată cam așa:

Și, desigur, DUȘUL!

PS Andreea maiare o idee: „Și, pentru că se tot vorbește de evantuala carantină în București, iar noi chiar ne dorim ca oamenii să poată face  unduș civilizat și să se simtă curați și încălziți, voi ruga Comitetul Național pentru Situații de Urgență să întroducă în declarația pe propria răspundere și motivul de ieșit din casă «Mă duc să fac duș la hotel»”

Acum, nu ne rămâne decât să tragem speranță că povestea aceasta chiar vă încălzește cu ceva. 😉