Informații zi de zi

,,Burta îmi creștea încontinuu dar nu credeam că sunt gravidă, aveam doar 16 ani. Doctorii ziceau că sunt însărcinată în 6 luni, dar eu le repetam că nu e posibil. Când și-au dat seama ce era de fapt am rămas toți fără cuvinte” Uite ce au descoperit medicii în fată

Bethany Lane este o tânără normală, are 16 ani și este din Middlesbrough, Marea Britanie.

Totuși, anul trecut a fost pentru ea foarte anormal. Stomacul fetei începuse să crească incontrolabil cauzându-i durere imensă, iar boala a evoluat atât de mult încât a fost obligată să meargă la doctor. Medicii, după o simplă privire, i-au spus că e însărcinată în 6 luni – dar ceva nu era în ordine.

După mai multe teste și examinări, medicii fetei au înțeles în cele din urmă că pacienta avea un chist într-unul dintre ovare, acesta era atât de mare încât măsura peste 33 de centimetri în diametru. Chistul punea apresiune pe alte organe interne din corpul lui Bethany și îi cauza acesteia durere îngrozitoare.

Bethany a făcut bine că a mers al spital, în acel punct al evoluției chistului acesta apăsa pe unul dintre rinichi atât de tare încât dacă era lăsat așa, chistul s-ar fi spart iar fata at fi murit.

Prin intermediul unei operații chirurgicale, medicii au îndepărtat chistul prin absorbirea întregului lichid din el, iar după operație, Bethany a piedut peste 12 kilograme! E foarte norocoasă pentru că a dat de niște medici atât de buni. ,,Sunt atât de recunoscătoare. Uneori spitalele sunt criticate dar eu nu am cuvinte prin care să le mulțumesc”, a declarat Bethany pentru jurnaliști.

Iată cum s-a întâmplat totul: Video aici