Informații zi de zi

Nu s-a spălat pe dinți de 20 de ani și a arătat tuturor în ce stare e dantura lui. Când a fost la dentist, medicul s-a crucit și a filmat tot ce i-a făcut. Atât de rău a fost că l-au invitat și la televizor! Uite cum arată

Igiena orală este foarte importantă, și nu doar din motive estetice, ci pentru sănătatea întregului organism. În copilărie ni se spune mereu să ne spălăm pe dinți, iar pentru adulți devine aproape un ritual. Dar iată că există un bărbat care nu s-a spălat pe dinți de 20 de ani și a simțit nevoia să arate ce se poate întâmpla într-un astfel de caz.

Tânărul în vârstă de 21 de ani pretinde că nu a fost încurajat în copilărie să se spele pe dinți, și a aflat pe propria piele efectele devastatoare ale unei diete nesănătoase alături de lipsa acestui ritual: Jay nu a fost niciodată la dentist și nu s-a spălat pe dinți de 20 de ani.

Dar situația a ajuns într-un asemenea punct încât îi era atât de rușine încât nici la dentist nu s-ar fi dus cu dinții lui. În cele din urmă a decis să ceară ajutor. Acest om apare în cadrul unei emisiuni televizate unde a recunoscut că nu și-a spălat dinții de 20 de ani.

,,De-a lungul anilor am mâncat lucruri nesănătoase, am băut foarte multe băuturi acidulate, și nu am avut deloc grijă de ei. Nu m-am spălat pe dinți deloc”, a mărturisit omul.

În cele din urmă doctorul James Russell, dentistul invitat la emisiune, a arătat cavitatea bucală a pacientului, iar concluzia a fost aceea că trebuie să îi scoată 11 dinți și să îi pună împlanturi. Dinții i-au fost curățați și a primit toate procedurile posibile.

Iată cum arată el acum, Jay a promis ca de acum înainte să se spele pe dinți regulat:


Iată mai multe despre transformarea dinților lui Jay în acest reportaj: