Informații zi de zi

CÂT A FOST DARUL LA NUNTA CODRUȚEI ȘI A LUI VALENTIN SANFIRA. SUMA COLOSALĂ PE CARE AU STRÂNS-O CEI DOI ARTIȘTI

Dragostea plutește în aer pentru Codruța și Valentin Sanfira! Cei doi artiști s-au cununat religios, în cursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie. Apoi, cei doi cântăreți s-au distrat de minune, alături de invitați, la petrecerea de nuntă. Nici banii pe care i-au primit din partea celor prezenți la eveniment nu sunt de neglijat! Iată cât a fost darul la nuntă.

În weekend, Codruța Filip și Valentin Sanfira au spus „Da!” în fața lui Dumnezeu. În cursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie, cei doi artiști au avut cununia religioasă, apoi s-au deplasat spre localul unde a avut loc petrecerea de nuntă. A fost un eveniment extrem de așteptat de toată lumea, având în vedere faptul că în pandemie au fost nevoiți să îl amâne. La nuntă au luat parte în jur de 500 de invitați, iar, în urma acestui eveniment, cei doi îndrăgostiți au avut parte de o surpriză mare: darul de nuntă se ridică la o sumă colosală! Cei doi miri au primit, din partea invitaților, în jur de 625.000 de lei, adică aproximativ 125.000 de euro.

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au căsătorit, iar la nuntă au luat parte 500 de invitați
Unul dintre invitații care au luat parte la nunta celor doi artiști a mărturisit faptul că cine dorea, putea să ofere dar de nuntă, însă nu s-a pus accent pe acest lucru la eveniment.

„Cam 2000-2500 de lei pentru două persoane. Ce am mai auzit de la o altă familie. De nași nu știu, că nu a discutat nimeni asta, așa, pe față. Plicurile erau pe mese, puse toate la grămadă lângă un buchet de flori. Te serveai. Dacă voiai dădeai, nu au făcut nunta pentru bani. Nu cred că au făcut chestia asta ca să oblige pe cineva să plătească”, a spus o invitată, pentru Fanatik.

Sursă foto: Instagram