Informații zi de zi

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți prezică viitorul Carmen Harra

Carmen Harra a cunoscut succesul atât în România cât și în Statele Unite. A debutat drept cântăreața, însă în timp și descoperit o nouă pasiune, iar acum este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din țara noastră. Vedetele din SUA, care au trecut prin cabinetul ei, au lăsat bani frumoși fie pentru consiliere de cuplu, fie pentru a afla ce le va aduce viitorul.

Așa cum a povestit chiar prezicătoarea, starletele de peste ocean i-au trecut în mod regulat pragul, în biroul din 800 Fifth Avenue, o celebră stradă situată în zona de lux a New York-ului. Cariera de artistă pentru Carmen Harra însă nu s-a terminat atunci, căci în 2019 lansa piese „Nu îmi mai pasă”.

Cine este clarvăzătoarea Carmen Harra
În România, Carmen Harra a debutat în 1970, drept cântăreață de muzică ușoară și latino. În 1983 însă s-a stabilit la New York, unde locuiește și în prezent.

Până la vârsta de 65 de ani, clarvăzătoarea Carmen Harra s-a bucurat de o carieră de succes. Pe lângă drumul în muzică, vedeta a scris și cartea „Everyday Karma”, publicată în 2003. Volumul s-a dovedit a fi unul de succes și, potrivit Ciao.ro, a fost tradus în peste 20 de limbi. Potrivit Ciao.ro, vedeta a recunoscut că a câștigat bani frumoși și din vânzarea drepturilor de autor.

Treptat, în Statea Unite, Harra a devenit celebră și pentru calitățile ei de a prezice viitorul. Așa se face că începutl cu încetul, o serie de vedete de renume mondial, i-ar fi trecut pragul cabinetului și lăsau bani frumușei pentru a afla ce le aduce viitorul.

Prețurile sunt destul de mari, și au fost făcute publice chiar de ea. „În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, povestea Carmen Harra, potrivit Ciao.ro.

Carmen Harra a prezis un eveniment neplăcut pentru 2020
Clarvăzătoarea a avut, în toamna anului trecut, un mesaj sumbru pentru omenire și pentru români. Carmen Harra a prezis pandemia cauzată de noul coronavirus, drept „Trebuie ceva să ni se întâmple, ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global”, scrie Ciao.ro.

„O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rău de atât. Am ajuns la o cumpănă. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți”, a detaliat ea întâmplările, în cursul anului 2019.

În ceea ce privește țara noastră, previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra nu se anunțau așa sumbre. „Sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, a explicat ea, potrivit Ciao.ro.

Anul acesta, Carmen Harra a prezis și una dintre despărțirile șoc din showbiz. Clarvăzătoarea a știu că Lidia Buble și Răzvan Simion vor încheia relația mai devreme sau mai târziu, dar a prezis și divorțul Andreei Bălan de George Burcea.