Informații zi de zi

VIDEO Cum il ameninta manelistul Costel Biju cu moartea pe politistul care l-a amendat ca nu purta masca: „Te blestem, pregateste-te in 15 zile. Mama face farmece”

Prins ca nu purta corespunzator masca, intr-o benzinarie de langa Ploiesti, si amendat, manelistul Costel Biju a-nceput sa-l blesteme si sa-l ameninte, voalat, cu moartea pe politistul care l-a sanctionat.

Scenele s-au petrecut pe 27 iulie si au fost filmate, iar azi au aparut pe internet – prima oara, pe site-ul mediasud.

Conform sursei citate, incidentul s-a petrecut dupa ora 1.00 noaptea, intr-o benzinarie din localitatea Paulesti, prima de la iesirea de pe centura orasului in directia Brasov, si a fost filmat chiar de politistul care l-a amendat pe lautar pentru ca nu purta masca de protectie corespunzator, „respectiv fara a acoperi nasul si gura”.

Cand a vazut ca-i face proces verbal, manelistul s-a dezlantuit: „te blestem, sa moara familia mea de nu te blestem”. Apoi a plusat, „pai, mama e d-aia, cum ii zice, de face farmece” si i-a spus sa se pregateasca „in 15 zile”, deoarece „merge la biserica sa aprinda o lumanare”.

La final, acesta i-a rupt politistului procesul verbal in fata.

Amendat cu 1.800 de lei

Amenintarile si jignirile aduse agentului i-au adus lui Biju un plus de 800 de lei la amenda de 1.000 de lei deja luata.

„Pentru abaterile constatate, persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, si cu 800 de lei, conform articolului 2 din Legea 61/1991, pentru expresii jignitoare adresate colegului nostru”, au declarat reprezentantii IPJ Prahova pentru ziarul Libertatea.