Informații zi de zi

Câți bani a câștigat Liviu Vârciu după botezul fiului

Nevoit să-și creștinze fiul, în urmă cu un an, într-un cerc restrâns, numai la biserică, din cauza pandemiei, Liviu Vârciu s-a revanșat și a dat o petrecere de cinci stele, la un restaurant de fițe din Capitală.

Liviu Vârciu, extrem de fericit. Ce sume impresionante de bani au oferit invitații la botezul fiului său
Printre invitații prezenți s-au numărat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță și mulți alții.

Pe scenă au urcat Bella Santiago, câștigătoare a X Factor, Jean de la Craiova, dar și ”tăticul” Vârciu, împreună cu colegul său din trupa L.A. VIP-urile prezente au fost destul de generoase, la fel ca și ceilalți petrecăreți.

Darul a pornit de la 300 de euro și a ajuns chiar și la o mie. La final, după ce a scăzut chetuielile, artistul a rămas cu o sumă frumușică, în jur 100.000 de euro.

Foc de artificii impresionant
Pentru acest eveniment, Liviu Vârciu a avut contract de exclusivitate cu postul Antena 1, la care lucrează. De asemenea, el a beneficat de o reducere semnificativă la restaurant, pe baza unui barter închiriat între părți.

Potrivit unor surse de încredere, artistul a plătit, la final, doar chelnerii și un procent de 10 la sută din cât ar fi trebuit să achite, în mod normal. Ce-i drept, Liviu a avut și ceva cheltuieli, în momentul aducerii tortului având un foc impresionant de artificii, care l-ar fi costat în jur de 5.000 de euro.

Meniul a fost compus din aperitiv, pește, mix grill și un candy bar cu preparate delicioase.

Ce le-a zis Liviu Vârciu invitaților
În stilu-i caracteristic, Liviu Vârciu, îmbrăcat într-un costum negru, foarte elegant, și o cămașă albă, și-a îndemnat invitații să se simtă bine și să se bucure alături de el, la acest important eveniment din viața sa.

„Plătesc eu amenda.”, le-a mai spus acesta, mai în glumă mai în serios.

Timp de un an și 3 luni, Liviu și-a ținut ascuns băiețelul de ochii curioșilor, dar acum a considerat că a venit timpul să-l arate lumii întregi.

Aceiași nași ca ai fetiței
În ceea ce privește nașii băiețelului, Liviu Matei, aceștia au fost aceiași care i-au botezat și fetița, Liviu însuși declarând:

„Nașii sunt niste prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii nostri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători.

Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.”

Ce va urma după petrecere
Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. După mai multe despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. S-au cunoscut într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.

După petrecerea de botez, Liviu intenționează să se ocupe serios de-un alt proiect drag lui, mai precis trupa L.A.

„Mergem acolo unde suntem chemați. Lumea se bucură să ne vadă, chiar dacă în trupă mai sunt doar eu și Adi.”, a adăugat acesta.