Informații zi de zi

Ce mănâncă un bolnav COVID-19?! Meniul oferit de spital te va șoca

Ce mănâncă un bolnav COVID-19?! Meniul oferit de spital te va șoca. Imagini în exclusivitate oferite de un pacient al Spitalului Județean de Urgență, Giurgiu.

Meniu bolnav COVID-19. Ce mănâncă un bolnav COVID-19?! Meniul oferit de spital te va șoca. O pacientă, în vârstă de 40 de ani, a Spitalului Județean din Giurgiu, trece prin momente de cumpănă. Femeia a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19. La micul-dejun, pacienta a primit o felie de pâine cu o felie de brânză. Pacienții se plâng de mesele oferite de sistemul sanitar, în condițiile în care Uniunea Europeană a oferit bani mulți pentru pacienții coronavirus.

Ce mănâncă un bolnav COVID-19?! Meniul oferit de spital te va șoca
Meniu bolnav COVID-19. Persoanele internate la Secția de Boli Infecțioase au declarat că se simt ale nimănui. Oamenii afirmă că dacă nu ar avea rude care să le lase mâncarea la poarta spitalului, ar muri de foame. Situația gravă este pentru bolnavii internați care nu au pe nimeni sau pentru cei bătrâni.

Meniu bolnav COVID-19. Citeste si: Urmează noi restricţii? Nelu Tătaru anunţă o întrunire a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Meniu bolnav COVID-19. Micul dejun al unui pacient internat la Giurgiu constă într-o felie de pâine, un cubuleț de brânză topită, o felie de salam și ceai servit într-o casoletă de carton. Pacienții sunt revoltați și susțin că ar trebui să primească alimente bogate în vitamine și proteine pentru a avea o imunitate bună ca să poată lupta cu virusul din corp.

Meniu bolnav COVID-19. Citeste si: Raed Arafat, atac dur la adresa persoanelor care nu respectă măsurile de prevenție: „Se bate joc de…”

Meniu bolnav COVID-19. În același timp, Klaus Iohannis a anunțat că România a primit 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. Sprijinul venit din partea Uniunii Europene este datorat crizei COVID-19. Uniunea Europeană alocă de asemenea 1.000 de euro pentru tratarea și stabilizarea fiecărui pacient coronavirus. Însă, românii se plâng de condițiile oferite de sistemul sanitar. Pacienții transmit că mesele primite sunt un coșmar și că sunt uitați de rude sau nebăgați în seamă datorită virusului contagios.