Informații zi de zi

IREAL! CÂȚI LEI A PLĂTIT UN BĂRBAT PE UN KILOGRAM DE MICI, ÎNTR-UN MAGAZIN DIN PIAȚA BÂRLAD. CÂND A VĂZUT BONUL, SĂ LEȘINE

Povestea vine din Bârlad și e uluitoare! Un bărbat a cumpărat un kilogram de mici, iar când a plătit I s-a făcut rău. Ce sumă a citit pe bonul fiscal pe care, negru de supărare, l-a trimis redacției vremeanoua.ro?

Nu mai puțin de 72,50 de lei a trebuit să plătească bârlădeanul pentru micii care ar fi costat, cel mult, doar 25 de lei. „Am putea face ceva ca să vadă cetățenii cum sunt furați la cântar? În afara faptului că marfa am cântărit-o acasă și nu corespunde cu ceea ce am plătit. Când am văzut acasă ce scrie pe bon am crezut că e o glumă. Eu am achiziționat patru produse de la acest magazin, nicidecum 1 kg de mici, care costă 20 de lei! Pe bon scrie clar că am luat 1 kg de mici cu 72,50 lei și nu înțeleg!

M-am întors si am întrebat vânzătoarea ce bon mi-a dat, că nu reiese suma din produsele achizitionate, și acasă nici nu corespunde cât am cumpărat, la gramaj! Mi s-au > cam 3-4 lei în plus! Vânzătoarea mi-a spus că a dat bon cu suma toată plătită pentru mici, ca să meargă rândul mai repede, că era lume! Oare?”, a spus Gheorghe M.