Informații zi de zi

Ce s-a aflat despre amantul Ralucai Pastrama

Pepe a fost înşelat mai crunt decât se credea iniţial de Raluca Pastramă, conform unor dezvăluiri de ultimă oră despre celebrul divorţ care a pus capăt unei căsnicii de 8 ani, perioadă în care cei doi au devenit şi părinţi.

Dacă în urma dezvăluirilor recente din presa tabloidă, s-a lăsat de înţeles că Raluca Pastramă l-a înşelat pe Pepe relativ recent, într-o escapadă la munte, se pare că adevărul este altul. Fosta soţie trăia cu alt bărbat încă din 2019, conform celor descoperite de artist.

Conform surselor playtech.ro, amantul îl şi cunoaşte pe Pepe, care astfel a şi putut face anumite legături şi a descoperit mai uşor relaţia extraconjugală în momentul în care Raluca Pastramă a devenit din ce în ce mai rece cu el. Amintim că Pepe a aflat primele informaţii despre aventura soţiei de la Oana Roman şi de la un jurnalist de investigaţii.

La început, el n-a vrut să creadă că femeia care i-a devenit soţie s-a schimbat atât de mult în rău faţă de primele dăţi în care o cunoscuse şi aflase că este timidă, rezervată şi nu ieşea din cuvântul părinţilor ei, care îi fixaseră oră de întors acasă când ieşea seara în oraş numai alături de prietene. Şi totuşi, s-a dovedit încă o dată că viaţa e destul de complexă…

Raluca Pastramă şi-a iubit amantul
Ceea ce este poate şi mai dureros pentru Pepe este că n-a fost o simplă aventură, ci a fost o relaţie extraconjugală în care Raluca Pastramă a pus mult suflet. Cel puţin asta susţin apropiaţii lui Pepe, care au lansat dezvăluiri incendiare pentru sursa citată. În acest context, un divorţ era imposibil de evitat.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat.

Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, au spus prietenii cântăreţului pentru playtech.ro. Despre indentitatea amantului, în presa tabloidă circulă varianta conform căreia bărbatul este un milionar din Qatar, care ar locui în zona Pipera.

Raluca Pastramă va regreta amarnic
Tot dinspre anturajul lui Pepe vine varianta care anunţă că artistul plănuieşte o răzbunare cruntă la adresa soţiei infidele. Aşa cum s-a întâmplat şi cu Oana Zăvoranu, Pepe va dezvălui toate secretele murdare ale acestui divorţ, chiar dacă familia Ralucăi i-a aflat intenţiile şi încearcă pe toate căile posibile să oprească denigrarea acesteia.

„Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător.

O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, au mai spus cei din anturajul artistului.

Pepe a primit ameninţări
Cert este că după cele întâmplate, între Pepe și Raluca Pastramă nu mai există nicio şansă de împăcare. Oricum, relaţia lor scârţâia de mai mult timp şi faptul că Raluca Pastramă a călcat strâmb n-a făcut decât să grăbească lucrurile.

Mai departe, Pepe este decis să prezinte toate dovezile solide pe care le-a strâns cu privire la fosta soţie şi amantul acesteia. „Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”, se mai arată pe playtech.ro.