Informații zi de zi

Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru la un an de la operaţia pe creier. Camelia Mitoșeru, decizie neaşteptată

2021 a fost plin de încercări pentru Camelia Mitoșeru. Marea artistă a Teatrului de Revistă a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de complicată. Actrița a fost diagnosticată la începutul anului trecut cu o tumoră gravă pe creier și a fost nevoită să se opereze de urgență. Din fericire, totul a decurs bine și mama lui Mihai Mitoșeru a iesit triumfătoare din această grea încercare. La un an de la intervenție, artista a luat o decizie neașteptată!

Veste de ultimă oră despre Camelia Mitoșeru
La 71 de ani, Camelia Mitoșeru se pregătește să urce din nou pe scenă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală extrem de dificilă la începutul anului trecut. Întrebată cum se simte, celebra artistă a declarat că este foarte bine și nu are niciun fel de interdicție.

„Mă simt foarte bine acum. Pe 3 februarie se împlinește un an de la operație. Nu am nimic, nicio interdicție. Dar, nici înainte nu am avut nimic. Mă dusesem doar la un simplu control. Mi-au depistat acel meningiom imens (tumoră benignă), pe care cred că îl aveam de mulți ani.

Era foarte mare, mai avea un pic și-mi acoperea tot creierul. Operația a durat 8 ore, la un spital particular. După operație, am vorbit perfect. Mulțumesc lui Dumnezeu și Profesorului Ciurea, care m-a operat, la o clinică particulară!”, a spus Camelia Mitoșeru, citată de playtech.ro.

Camelia Mitoșeru revine pe scenă la un an de la operația pe creier
Marea artistă face un anunț care-i va bucura enorm pe fanii săi! Camelia Mitoșeru a declarat că va juca pe data de 29 ianuarie, în spectacolul „Galele Savoy-in memoriam Puiu Călinescu”, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, din București.

Acrița a spus câteva cuvinte și despre regratatul actor. Amintim că Puiu Călinescu s-a stins din viață pe data de 16 mai 1997, în urma unui infarct. El și Camelia Mitoșeru au jucat împreună 15 ani. Iată cum și-l amintește celebra actriță.

„Regizorul Bițu Fălticineanu mă luase să joc cu Puiu Călinescu. El n-a fost actor de text, avea o extraordinară mimică a feței. Numai când apărea pe scenă te și apuca râsul. Am jucat împreună 15 ani.

Toate spectacolele de la Sala Victoria le-am făcut cu Puiu Călinescu. Însă, în realitate, Puiu era un om foarte trist. Este adevărat că actorii de comedie sunt foarte serioși și triști în viața personală. Așa era felul lui…”, a povestit Camelia Mitoșeru.

Marea artistă a avut și are un succes uluitor pe plan profesional, însă pe plan personal a trecut prin multe momente cumplite.

Camelia Mitoșeru avea doar 20 de ani atunci când s-a căsătorit cu Dan Mitoșeru. Din iubirea celor doi a rezultat Mihai, cel care i-a moștenit în totalitate talentul artistic.

La 25 de ani, artista s-a despărțit de tatăl copilului ei pentru că acesta avea patima jocurilor de noroc. După separare, Camelia și Dan Mitoșeru nu au mai păstrat legătura.