Informații zi de zi

Mama Geta, surprinsă de Iancu Sterp cu ochii în lacrimi! Ce a întristat-o atât de tare: „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit…”

Fostul concurent de la Puterea dragostei și-a găsit mama plângând în casă! Vestea care a dărâmat-o pe mama Geta

Mama lui Culiță Sterp și-a format o imagine de-a dreptul impresionantă în fața oamenilor. Bunătatea ei le întrece pe toate, iar pentru acest lucru este foarte apreciată de cei care o urmăresc cu mare interes în mediul online.
Mama Geta este foarte senisbilă de fel, iar acum a dat frâu liber emoțiilor chiar în fața fiului ei, Iancu Sterp, care a găsit-o în casă în timp ce plângea. Ce a întristat-o atât de tare pe mama fostului concurent de la Puterea dragostei?
Mama Geta, surprinsă de Iancu Sterp cu ochii în lacrimi!
Iancu Sterp, fratele mai mic al cunoscutului cântăreț de muzică de petrecere, Culiță Sterp, și-a găsit mama într-o ipostază neașteptată, în timp ce ochii i se inundau de lacrimi. Tânărul a întrebat-o ce s-a întâmplat, iar răspunsul ei a fost de-a dreptul surprinzător. Mama Geta este acum foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii nu postează mereu numai povești frumoase, astfel că de data aceasta a dat de un anunț care a întristat-o în adevăratul sens al cuvântului.
Femeia i-a spus fiului său că a fost extrem de impresionată de povestea unei viitoare mămici care a rămas singură, în timp ce soțul ei a plecat la muncă, în străinătate: „Am plâns, acum să îți spun de ce. Stai să-ți spun, uită-te. Pleacă românii iară dincolo, s-au terminat concediile. Și fata asta plângea, săraca, uite. Și uite ce frumos zice cineva: ‘Chiar azi a plecat soțul meu în Germania.

De la ora trei plâng încontinuu. Până în august nu-l mai văd. Și vine și al doilea bebe.’ Vezi, dragul mamei, bieții oameni, i-au despărțit. M-am supărat rău, m-am întristat când am văzut că oamenii suferă rău”, i-a spus mama Geta lui Iancu, în cadrul ultimul vlog postat de tânăr, pe canalul lui de Youtube.
Iancu Sterp a încercat să îi ridice moralul și a venit cu o completare frumoasă, menită să o transpună din nou în situația lor actuală: „Într-adevăr, mulți români de-ai noștri sunt plecați prin străinătate. Din fericire, noi ne petrecem timpul la noi în țară, dar alții sunt nevoiți să plece”.

Mama Geta i-a vorbit lui Iancu Sterp despre cea mai mare dorință pe care o are
Nu de puține ori mama Geta a dovedit întregii lumi că știe foarte bine cum să se bucure de lucrurile mici pe care le are în viață, dar totuși și-a făcut curaj să își exprime o mică dorință în fața fiului ei. Mama Geta speră că marele ei vis se va împlini, iar fiul ei i-a promis că va face tot posibilul ca ea să fie fericită.

„Eu în viața mea niciodată n-am zis să mă duceți în vacanță sau undeva, dar eu îl iubesc mult pe părintele Calistrat, eu nu le am așa cu preoții, dar îl iubesc mult și aș vrea să ajung până la el. Îmi promiteți că mă duceți anul ăsta?” , a spus mama Geta.