Informații zi de zi

Ce spune mătușa băiatului de 16 ani care a produs accidentul în care au murit Ana și Daniela. Femeia nu înțelege gestul adolescentului: “Mama lui l-a abandonat”

Noaptea trecută a avut loc un accident cumplit în Cobadin. Două fete în vârstă de 13 și 16 ani au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Cel care se afla la volanul autovehiculului era un adolescent de doar 16 ani. Ce spune mătușa băiatului despre gestul pe care acesta l-a făcut.

Ana și Daniela, două fete de 13 și 16 ani, au murit în urma unui accident rutier produs noaptea în Cobadin. La volanul autoturismului se afla un băiat de 16 ani, pasionat de mașini și motoare. Adolescentul a furat cheile mașinii mătușii lui de pe masă și a plecat cu mașina pe șosele. Acela a fost momentul în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, iar fetele au murit în urma impactului. Băiatul se află la spital, în stare gravă.

Ce spune mătușa băiatului despre accident
Se pare că băiatul a fost crescut de către mătușa și tatăl său, mama lui abandonându-l. Femeia se află în stare de șoc și spune că nu mai făcut astfel de gesturi. De asemenea, din spusele mătușii reiese că băiatul a mai avut un accident, dar cu motorul. Se pare că adolescentul este pasionat de mașini și motoare.

‘’Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un
accident cu scooterul. Fratele meu este tatăl. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă. Adevărul nu putem să îl știm. Nu mai avea frați. Era singur’’, a declarat mătușa băiatului.

Băiatul se află în comă la spital. Cel care stă cu adolescentul este tatăl lui. Se pare că băiatul nu se află la primul accident rutier. Chiar mătușa lui spune că tânărul a mai avut un accident cu motoul, însă nu au existat victime. Acum, familia băiatului așteaptă să vadă cum decurge starea lui de sănătate, iar familiile fetelor se pregătesc de înmormântare.