Informații zi de zi

Ce viață! Vlăduța Lupău îi ia fiului ei abia botezat apartament în Dubai! Suma colosală strânsă la botez o ajută să-l aranjeze pe viață pe micuț

Vlăduța Lupău e o mamă fericită și împlinită. Artista și soțul ei, Adrian Rus, și-au botezat fiul zilele trecute și au avut sute de invitați.

Vladuța Lupău a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii primiți în urma frumosului eveniment. Au avut o petrecere de botez mare, la care au venit aproape 700 de persoane, printre care și vedete, iar suma primită e una uriașă.

Artista a dezvăluit că ea și soțul ei au de gând să investească banii strânși într-un apartament în Dubai, de care Iair să se poată bucura când va fi mare.

”După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Cântăreața l-a creștinat pe Iair în urmă cu aproximativ o săptămână. Tot atunci a făcut și petrecerea la un local de lux din Cluj-Napoca. Au fost invitate și vedete importante de la noi, iar muzica a fost asigurată de numeroși artiști, printre care și Andra sau Holograf.

Pentru decor, artista a apelat la un specialist celebru, iar florile au fost duse la Cluj chiar de la București. Cântăreața a schimbat mai multe rochii în ziua botezului, dar nu a vrut să le arate nimănui dinainte, pentru că a vrut să-și surprindă invitații.

În urmă cu câteva zile, Vlăduța a postat o serie de fotografii pe Instagram de la mult așteptatul botez al lui Iair. Artista a strâns sute de mii de aprecieri pe rețeaua socială.

sursa: romaniatv.net