Informații zi de zi

Cea mai tare ghicitoare vizuală care îţi spune dacă ai IQ-ul peste medie: găseşte litera „S” în mai puţin de 10 secunde

Provocările vizuale sunt hobby-urile perfecte pentru antrenamentul creierului și dezvoltarea abilităților de percepție și concentrare, precum și ideale pentru eliberarea stresului și pentru a petrece un timp distractiv și distractiv în timpul liber. CANCAN vă prezintă o ghicitoare vizuală care îți va spune dacă IQ-ul tău este peste medie.

Multe dintre acestea conțin o iluzie optică care face destul de dificilă găsirea unei soluții care poate părea simplă, dar nu este deloc așa. În plus, aceste puzzle-uri vizuale încurajează gimnastica mentală și sunt folosite ca mijloc de întărire a creierului și chiar de a ajuta la prevenirea diferitelor tipuri de demență.

Reușiți să găsiți litera „S” în 10 secunde?

Puzzle-urile vizuale au devenit atât de populare printre utilizatorii de internet. Dacă ești fan al acestor provocări, astăzi îți aducem una cu adevărat complicată, care va avea nevoie de toată capacitatea ta vizuală și va fi departe de orice distragere.
Acest test ingenios a devenit deja un trend pe rețelele de socializare datorită nivelului său de dificultate, iar 98% dintre persoanele care s-au confruntat cu această provocare nu l-au putut rezolva din cauza complexității sale, așa că vă invităm să fiți atenți și să evitați orice tip de distragere a atenției înainte de a răspunde.

Ai găsit litera „S”? În imagine, puteți vedea o imagine plină de numere „5”, dar există o mică capcană și în ea este ascunsă și o litera „S”. După cum vă puteți imagina, provocarea este să găsiți acea scrisoare în 10 secunde.

Ce înseamnă nivelul IQ-ului?

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.
Nivelul IQ-ului peste 140

Persoane care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt adevărate genii, descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Printre personalitățile contemporane cunoscute cu un IQ mare se numără Bill Gates sau Stephen Hawking.
Nivelul IQ-ului 131 – 140

Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Persoanele cu IQ-ul acesta sunt specialişti, cercetători sau manageri foarte buni. Arnold Schwarzenegger și Nicole Kidman au un IQ care se încadrează în aceste valori.
Nivelul IQ-ului 121 – 130

Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoane cu valorile acestea pot finaliza studii universitare cu uşurinţă şi pot obţine rezultate extraordinare în funcţii de conducere sau în activitaţi creatoare. Persoanele cu valorile acestea reprezintă 6% din populaţie.
Nivelul IQ-ului 111 – 120

Este inteligenţa peste medie. Aproximativ 12% din populația are aceste valori de IQ.
Nivelul IQ-ului 101 – 110

Valorile IQ dintre 101 şi 110 sunt considerate cele medii și reprezintă 25% din populaţie.
Nivelul IQ-ului 91 – 100

Valorile IQ-ului dintre 91 şi 100 sunt considerate cele de inteligenţa medie. Aceste valori de IQ reprezintă 25% din populaţie.
Nivelul IQ-ului 81 – 90

Persoane cu valorile IQ-ului dintre 81 şi 90 pot absolvi şcoala elementară şi se afirmă cu succes în meserii şi profesii manuale. Este inteligenţa uşor sub medie. Reprezintă 10% din populaţie.
Nivelul IQ-ului 71 – 80

Este cazul de gradul inferior de deficienţa mintală. Persoane cu valorile acestea au probleme cu studiu la şcoală elementrară dar pot absolvi fără probleme şcoala specială. Persoanele acestea reprezintă o zecime din populaţie.