Informații zi de zi

Cine i-a luat locul Gabrielei Cristea în emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii: „Avem o nouă prezentatoare, tare dulce”

Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii. Victoria, fiica cea mare a vedetei a fost cea care i-a ocupat locul mamei sale, iar aceasta a imortalizat momentul.

Gabriela Cristea a fost înlocuită de fiica sa pe scaunul emisiunii care o prezintă. Victoria vrea să îi calce pe urme mamei sale, aceasta luând și notițele mamei ei.

Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii. Chiar fiica sa i-a luat locul
Viața de mamă cu doi copii este una agitată, astfel că se mai întâmplă ca Gabriela Cristea să își ia micuțele și la muncă pentru perioade scurte de timp.

Așa se face că Victoria, fiica cea mare a vedetei, a ajuns în platoul emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii de la Antena Stars. Mai mult decât atât, fetița a vrut să îi ia locul mamei, astfel că s-a așezat pe scaunul său de prezentatoare.

Un moment perfect pentru ca Gabriela Cristea să imortalizeze totul și să facă o postare pe rețelele de socializare, care a fost foarte apreciată de fani.

Vedeta de la Antena Stars a primit peste 300 de comentarii la această fotografie cu Victoria, fiica sa cea mare, iar peste 6.500 de persoane au apăsat butonul de like.

Ce comentarii au lăsat fanii. Au complimentat-o pe fetiță
Mulți dintre fani i-au urat succes fetiței Gabrielei Cristea și chiar au spus că s-ar potrivi foarte bine pentru rolul de prezentatoare.

„Super drăguță și i se potrivește fotoliul lui mami. Doamna Gabriela să vă trăiască să fie sănătoase prințesele și de ce nu să vă ia și locul! Felicitări”, a scris cineva pe Facebook.

„Doamne ajută prințesa să iei locul lui mami”, „Acușica îti ia locul, să vă trăiască, sunt superbe”, „Gata, mami, poți să stai linistită cu surioara mea. Îți țin eu locul” , au mai fost câteva dintre comentarii.

Alte comentarii de pe Facebook arătau cât de mult a fost apreciată nouă „prezentatoare” a emisiunii, iar cineva chiar a spus că Gabriela Cristea poate să își lase urmași la TV.

„Deci locul e asigurat. Adorabilă!”, „Avem o nouă prezentatoare, tare dulce”, „Gabi, cred că o să te înlocuiască, îți lași urmași”, au mai scris fanii vedetei pe social media.