Informații zi de zi

Ce s-a intamplat dupa ce tanara de 15 ani insarcinata a urcat pe scena de la Romanii au talent! Dezvaluirile facute de Jorge despre Alexandra Croitoru

O tanara de 15 ani insarcinata a lasat fara cuvinte o tara intreaga, dupa ce urcat pe scena de la Romanii au talent. Alexandra Croitoru a reusit sa obtina al noualea Golden Buzz, oferit de Dragos Bucur.

Alexandra Croitoru de la Românii au Talent, sezonul 12, are 15 ani și locuiește în București. Concurenta de la Românii au Talent 2022 are o poveste de viață impresionanta.

Vocea tinerei a impresionat juratii, iar Dragos Bucur a trimis-o in semifinale. ”Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în județul Bistrița Năsăud și m-am mutat în București acum câțiva ani. Să vii direct din Bistrița până în București e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele. Sunt altfel persoanele aici. E orașul mai mare, mai periculos, dar înveți.

Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot și să vadă și alții ceea ce mi-a dat Dumnezeu.
Poate mă vede cineva și reușesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu știu dacă va deveni realitate vreodată.

Sunt adoptată. Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni. Avea tumoră pe creier. Mai am 16 frați și surori. Eu sunt al șaptesprezecelea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine,nici măcar nu e trecut în certificat.

Aproape de 11 luni am fost adoptată. Pe părinții mei adoptivi îi consider părinți deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală. Mereu mă pot baza pe ei cu orice problemă aș avea. Sunt fericită că am o familie, dar mă simt și singură în același timp pentru că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a povestit Alexandra.

Alexandra Croitorul a dezvaluit ca este insarcinata si sustine ca nu isi va abandona copilul: ”În momentul de față urmez să fie mamă. Mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru copil eu sunt universul lui și că fără copilul ăsta nu aș avut parte de fericire cu adevărat. Copilul ăsta e lumina mea, e fericirea mea. Eu nu îmi abandonez copilul. Am să îl cresc eu și nici nu vreau să îl avortez. Să îmi omor propriul copil.

Mulți oameni mă judecă pentru faptul că sunt gravidă la 15 ani, dar nimeni nu știe prin ce am trecut sau ce simt eu. Atâta timp cât eu și Dumnezeu știm ce s-a întâmplat cu adevărat, nu mai contează nimic. Doar muzica mă înțelege și prin muzică trăiesc”, a mai spus concurenta de la Românii au Talent, sezonul 12.

Dupa ce a vazut momentul Alexandrei Croitoru de la Romanii au Talent, Jorge a marturisit ca din acel moment a inceput cariera ei artistica: “Tu când cânți nu cânți, tu spui o poveste. Și timbrul tău e specific! (…) Din momentul în care a fost apăsat acel Golden Buzz, ție ți-a început cariera artistică”.

Alexandra a facut primele declaratii dupa ce a urcat pe scena si spune ca visul ei a fost sa aiba o cariera in muzica. “Pe scenă mă simt eu! A fost un șoc. Nu mă așteptam să iau Golden Buzz… Visul meu este să fac o carieră în muzică. Asta mi-am dorit de când eram mică”, a marturisit Alexandra Croitoru, pentru protv.ro.