Informații zi de zi

Cristina Șișcanu, criticată că trăiește pe banii soțului, Mădălin Ionescu. Cum a reacționat vedeta

Cristina Șișcanu a răbufnit după ce a primit mai multe comentarii în mediul virtual legat de o filmare în care apare alături de soțul ei, la un restaurant.

Fosta participantă de la Survivor România a fost criticată și acuzată că trăiește pe banii soțului, prezentatorul Mădălin Ionescu. Vedeta a fost uimită să afle ce cred oamenii despre situația sa materială.

Șatena a reacționat imediat ce a citit comentariile lăsate de internauți în mediul virtual, unii oameni întrebându-se ce ocupație are și cum își câștigă banii.

Deranjată de aceste cuvinte dure, Cristina Șișcanu și-a prezentat propriile argumente, subliniind faptul că a primit mai multe proiecte, dar le-a refuzat pentru că are alte resurse. Soția lui Mădălin Ionescu are campanii care îi asigură venituri generoase.

Cristina Șișcanu, replică dură. Este întreținută sau nu de soțul ei, Mădălin Ionescu?
„Mă uitam la un filmuleț unde eram cu soțul la restaurant și vă întrebam cine credeți că va plăti nota, soțul sau eu, tot comentarii de genul ăsta: ‘Ha, oricum, chiar dacă plătești tu nota, plătești din banii lui’.

Pe bune? Nu, eu câștig destul de mulți bani, mult peste media câștigurilor din România. Așa că nu mai bateți câmpii! Mă enervează cele care comentează din invidie și din frustrare: că nu fac nimic, că trăiesc din banii soțului… bla, bla, bla…
Pe bune? Și dacă ar fi așa, nu e problema voastră. Eu câștig mulți bani și muncesc mult! Mă culc la 3 dimineața și mă scol la 7:45!

Sau altă chestie, că ‘Unde lucrezi tu, că nu ești nici pe la TV, pe nicăieri?’. Oameni buni, nu sunt la TV pentru că nu îmi doresc.Proiecte pentru televiziune mi-au fost propuse, nu le-am acceptat pentru că mediul online s-a dezvoltat foarte mult, iar eu îmi desfășor activitățile în mediul online, am contracte foarte multe, campanii pentru care muncesc.

Am colaboratori pe care îi plătesc pentru asta. Este un job care te solicită 100%. Vorbiți în necunoștință de cauză. Eu nu înțeleg de unde ați ajuns voi la concluzia că aș fi eu vreo întreținută, pe bune?”, a declarat Cristina Șișcanu pe pagina de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu, carieră lungă în televiziune
Soția prezentatorului Mădălin Ionescu a devenit cunoscută după ce a lucrat o perioadă lungă la un post de televiziune, acolo unde avea să-și cunoască partenerul de viață. Șatena a fost reporter la „Acces Direct”.

A lucrat mai bine de 10 ani în televiziune, în ciuda faptului că a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Ulterior, și-a dezvoltat propria afacere de încălțăminte.
Vedeta a fost una dintre concurentele primului sezon Survivor România și a făcut parte din competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.